Bildet inngår i albumet In Focus -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger224
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_446731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
john-arne w.
Ved første øyekast tenkte jeg HÆÆÆ, men jeg begynte og se at dette bildet sier meg noe, og det gir meg som betrakter noe.

Jeg synes at den husrekken virkelig er på sin plass og det gjør mye av bildet, den bryter med alt det grønne og gir kontrasten som skal til for at dette er ett "annerledes" bilde. I positivt tegn. Akkurat den samme "jobben" gjør brannhydranten, lager en kontrast som er med på å gjøre bildet.

Samtidig har du fått en fin inndeling av bildet, der gresskanten i høyde med brannhydranten lager en "del" mens gresset danner "del" to og den nevnte hsrekken danner "del" tre. Og sammen gir det dette bildet helheten.


hilsen john...
Avsluttet .
Slipper man fantasien litt fri, ser det nesten ut som en liten brannmann som skuer utover landskapet, midtstillingen er her absolutt berettiget, og disse brannhydrantene i amerikansk art deco stil, er et lite stykke kunst i seg selv.....fint komponert bilde med fine farger og kontrast.


mvh Ulv
Jan Frode A.
I utgangspunktet et underfundig bilde som jeg absolutt faller for.
Komposisjonen med midtstilling og god deling av blideflata, sitter godt her. De kraftige fargene i for- og mellomgrunnen som en kontrast mot det litt fargeløse i husrekka og himmelen i bakgrunnen, gir også mye ekstra til komposisjonen.
Et absolutt severdig bilde, som en kan betrakte og undre seg litt over :-)

mvh Jan Frode
Yngve Sem P.
Ja, det ligger en underfundighet i bildet her som jeg kan like. Gode fargekontraster i rødt og grønt (de rosa/røde blomstene til venstre ville jeg fjernet), og en vinjettering som sørger for å rette betrakters oppmerksomhet mot hydranten. Fin flateinndeling. Gode ting.
Oppskarping i overkant mye.

Men innholdet betyr mest, jeg har sans for Ulvs frie fantasier og får av det også en liten, absurd tanke om det å stå utenfor. Takk til husrekka for det. :)
Marius N.
Takker for tilbakemeldinger. Morsomt med brannmannen, så ikke den før:) De rosa og hvite blomstene synes jeg må med. Har skarpet opp litt mye ser jeg.
Avsluttet .
Skal en gjøre det, så gjør det skikkelig slik du har gjort det her med den totale mitt stillingen og delingen i bildeflaten som fungerer helt utmerket, og et godt eksempel på at mitt stilling som ofte blir kritisert fungerer. I tillegg finnes mulighetene for diverse tolkninger. Ser en på innholdet i motivet ditt trodde jeg faktisk denne "brannmannen" var vesentlig i budskapet ditt, det kunne vel ikke være tilfeldig… Et underfundig og engasjerende utsnitt.
Ivan H.
Hei,

Er enig med de foregående her at dette fungerer. Og hvorfor det fungerer er kanskje ikke så lett å forklare..
Du har delt flatene inn ganske likt (horisontalt), men hydranten bryter og tangerer linjen. Samtidig som det er midtstillt, noen annet ville ikke fungert. Det er hydranten som er motivet og det er den du vil legge "trykk" på. Den _skal_ dominere.

Man må spørre seg hva den gjør så langt vekke fra husene, men jeg antar at der er noe mer bak.

Ser brannmannen ja, vanskelig å ikke se den etter å ha lest Ulv sin kommentar.

Tror nok du har oppnådd det du ville med bildet.

.
.
.Ivan.
Marius N.
Takker og bukker, er fornøyd med komposisjonen selv så det er fint at det funker for dere også.
Ikkeno bak bortsett fra en vei, det var derfor jeg måtte stoppe opp, tenkte det måtte bli fryktelig langt over jordet for brannmannen hvis det skulle starte en brann i en av husene:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu