Bildet inngår i albumet Dark & White -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-09-19 10:33:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger424
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_422548} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
gro ayla l.
Hei!
Et engasjerende bilde jeg likte godt. En flott gråtoneskala!" De to firkantene" som rammer inn motivet understreker motivet på en tilfredstillende måte! Den skrå på høyre side gir bildet en mer romvirkning!
mvh
gro ayla
Knut Georg F.
Spennende motiv, (demonstrasjon / teater ??) meget bra understreket av god belysning, flott toneomfang og et fotostandpunkt som kan minne om "spionvirksomhet".
Mvh Knut
Dag T.
Spennende bilde. Jeg fikk en følelse av å være utenforstående. De andre er engasjerte, men det er ikke jeg. Jeg snur ryggen til og går bort...
Ivan H.
Hei,

Må si meg enig med de andre her.
Spennende, får en følelse av at jeg trekker meg unna, kanskje pga redsel? Får altså en følelse av at det er jeg som er tilstede. Liker det.

Fint utført i s/h, passer motivet bra.

Veggen til høyre er viktig; jeg har en vei å gå. Inn i mørket og bort fra siuasjonen.

Mvh
Ivan
Roger H.
Mener vel som de andre her. En situasjon jeg ikke har lyst til å oppsøke. Mulig det er harmløst, men du har formidlet det motsatte veldig bra. Strølyset fra venstre forsterker stemningen.
Hans Jacob H.
Enig med de andre over her. Et bilde med underfundig innhold og småsurrealistisk atmosfære. Selv om det tydeligvis er en engasjert forsamlig, ser det ut som de bare står der i kroken og roper og skriker til veggen.
Kanskje tatt i teatersammenheng(?), uansett spennende dette. Tåke, kraftig sidelys med slagskygger, og kledelig korning, bidrar også positivt i mine øyne.
Avsluttet .
Enig, enig ,enig. Engasjerende bilde som trigger fantasien.
Fred S.
Den hjernevaskete saueflokken, de med dogmene og slagordene, innhyllet i tåkete halvlys. Tankeboksen til høyre er mørk og forlatt.
Et bilde på noe vi ikke er helt ukjente med.

vh fred
Marius N.
Takker for positive tilbakemeldinger alle sammen. Liker at dere tolket bildet slik, det var intensjonen og min tanke rundt bildet.
Svend Wiig L.
Hei Marius!

Jeg er med på det positive som er nevnt og liker det serdeledes godt!!

Flekkene nede til høyre ville jeg tatt bort.

Vel, en liten detalj i et bilde som forteller en herlig/mystisk og illustrerende situasjon!!

Mvh Svend
Marius N.
Takk til deg også Svend. Har lagt ut en versjon uten flekker.
Marit O.
Spennende bilde Marius,bra bruk av lys,guffen og ekel stemning du formidler her,får følesen av at det som foregår her,vil ikke jeg blande meg inni!!

Mvh Marit
S. N.
Dette var snodig og fascinerende. Jeg liker virkelig lyset som lager skygger på veggen til høyre, får noen snurrige assosiasjoner til Platons hulelignelse (og at jeg er den som sitter innerst i mørket og vet minst). Jeg klarer ikke å skjønne hva som foregår, hvorfor, det er nesten som å være vitne til noe som skjer i en annen tid, som HJH sier, tenker jeg teatersammenheng, men hva det er betyr egentlig ingenting, for det funker som f. Veldig bra!
Silje
Thore L.
Veldig spennende og bra. Kan tolkes på mange måter, demonstrasjon, teater, kanskje konsert? Spiller egentlig ingen rolle, du formidler en litt uhyggelig/truende stemning. De rette linjene og gråtonene understreker dette, synes jeg. Liker dette godt! (Synes det ble bedre uten flekkene.)
Thore
Marius N.
Tusen takk til dere siste også.
Har ikke lyst til å si noe om hvor og hvordan bildet er tatt, det får bli opp til hver enkelt å tolke bildet ut i fra hva de ser og ikke hva som står skrevet.
Håvard F.
Et meget godt bilde som falt i smak umiddelbart da jeg gikk gjennom dine siste bilder Marius.
V2 er fullendt og bra.
God komposisjon og deling i bildet.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu