Min bror.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger776
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31332} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Thomas A.

skarpt, og med fine farger. Synes kanskje det ble noe tett. Men hva er poenget med svømmebriller hvis man bruker dem på denne måten....

Thomas
Avsluttet .

Likte dette, synd hånden er kuttet av, det trekker ned.
Ivar
Morten M.

Veldig bra. Sylskarpt, intense, men begrensede farger - det liker jeg. Jeg ville gjort utstnittet enda tettere, - kuttet litt i toppen.
Du hadde fortjent å få med hånden når du har jobbet så bra med resten. - ren uflaks -
Morten
Jan Henrik C.

Dette er bra, Haiman.
Enig med de tre foregående kritikere når det kommer til hånden, men jeg synes utsnittet ellers gjør seg meget bra. Det blir mer dynamikk slik det er nå.

Henrik.
Trine Ø.

Flott bilde, sinnsykt skarpt og liker blåfargen.
TrinePine
May-Lise L.

Forfriskende og flott bilde, Hai! :)
Ang. svømmebrillene, det er vel med dem som med solbrillemoten...tøft å ha dem oppå hodet ;)
Avsluttet .

Flott bilde med masse driv, bare så synd med den hånden! Fint at kroppen til svømmeren danner en diagonal i bildet!

Bjørn
Roy S.

fint eksponert. likte ikke helt kuttina av handa. ellers et ok bilde.
Carsten A.

Tja, bildet er vel i og for seg OK, og at et bilde i en slik situasjon (hardt, kraftig lys) er rimelig skarpt er jo ikke så merkelig, skulle bare mangle, men ''Sylskarpt'' og ''sinnsykt skarpt'' er overdrivelser.

Utsnittet er ikke så heldig, ubegrunnet mye uinteressant ''luft'' over personen. Avkutting av hånden er et klart minus. Breddeformat under opptak hadde nok vært en bedre løsning her.
MVH CA
Jørgen Julius J.

Dårlig svømmeteknikk, men fint dynamisk driv i bildet. Hvordan tok du dette bildet selv da?
Jostein M.

Herlig skarphet, flotte spenstige farger i vannet, liker det tette utsnittet som antagelig er brukt på grunn av dårlig svømmeteknikk:-)
Mvh Jostein
Elisabeth W.

Mange kommentarer om den hånda - bevisst valg eller ikke?

-- Elisabeth
Vemund L.

De teknsike aspektene i bildet er igrunn ganske udramatiske. En nromal, korrekt eksponering fra et godt kamera, ikke noe mere en som så.

Bilde-innholdet syntes jeg hvirker litt tilfeldig, og bildet i sin helhet bærer en del preg av tilfeldigheter. Det faller desverre ikke helti smak hos meg,

Vemund
Avsluttet .

Kan ikke se at Haiman oppga hvilket kamera bildet er tatt med.. For alt vi vet kan det være tatt med et engangskamera.

Dessuten har jeg sett flere ganger på fotokritikken at ''hvilket utsyr man bruker er uvesentlig'' da resultatet avhenger av fotografen og ikke utstyret. Noe som tydeligvis ikke gjelder i dette tilfellet.

Jeg synes at det er et flott bilde som har akkurat den skarpheten et slik bilde burde ha, med utrolig fin fargegjengivelse og fokus på rett plass ! Om dette er fotografens eller utstyrets fortjeneste synes jeg det er for dumt å spekulere i.

-marius
Vemund L.

ML: Jeg kan igrunn ikke se at noen har kommentert dette bildet på bakrun av utstyret som er brukt. Samtlige komentarer er, sålangt jeg kan se, basert på fotografens prestasjon. Videre, er det heller ingen som har spekulert i hvorvidt dette er fotografens eller kameraets prestasjoner, og det er likeledes heller ingen utalelser å spore i retning av hvilken type kamera som er brukt. Kort oppsumert, jeg forstår rett og slett ikke hva din kommentar sikter til!

Vemund
Avsluttet .

VL: Jeg mener at en påstand som ''De teknsike aspektene i bildet er igrunn ganske udramatiske. En nromal, korrekt eksponering fra et godt kamera, ikke noe mere en som så.'' langt på vei tar kreditten bort fra fotografen og legger det over på utstyret (som ikke er spesifisert)

-marius
Tarjei Ekenes K.

nydelige farger .
god balanse...

kutt av hånd var kjipt .ja..

flott og skarpt.

! son tarjeiav !
Vemund L.

ML: Det min komentar ganske eneklt betyr, er at jeg betrakter den teknsike kvaliteten i dette bildet som omtrent hva man kan forvnete av et normalt, godt kamera, uten åpenbare optiske feil og mangler, og uten skjemmende dårlig kvalitet. Bildet er, fremdeles etter min mening, altså ikke tekninsk suverent, slik som andre har hevdet, men ganske enkelt hva som blir ressultatet, om man stiller inn fokuspunkt, og følger lysmåleren. Dette altså, om bildets TEKNSIKE aspekter.
Når de kommer til de bildemessige kvalitetene, utalte jeg meg ganske klart om de også, og gav fotografen akkurat så my ''kredit'', som jeg(i dette tilfellet) mente han fortjente.

Vemund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu