Andiamo
Har frittlagt hesten på svart bakgrunn, og lagt på mørkt filter for å få hesten til å komme ut av mørket. Lagt på tåkedis for å prøve å fremheve pust og gi inntrykk av hardt arbeid.

(bildet er egentlig tatt på en solfylt dag i Spania)
Just testing :-)
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikkor 70-300 f/4-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger361
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_368763} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Martin M.

Du har gjort andre hestebilder som har sittet bedre enn dette er jeg redd. Bakgrunn og hest matcher ikke helt hva gjelder lys eller farge og skaper en litt "for" falskt fremtoning. Noe skarpt utklippet hest også...dvs. det har litt lite "flyt" i overgang med bakgrunnen i hals,bryst og panne/nese overgangene. Ellers er hesten i seg selv flott eksponert og effekten somer skapt for å få det til å se hmm...slitsomt ut... funker bra!
Tonje H.

Jeg liker dette! For min del, kunne bakgrunnen vært enda et par hakk mørkere, men absolut flott dette her og:) For min del ser den "tåkedisen" mer ut som sand..
Heidi Kvale U.

Jeg likte bildet ditt godt - litt enig i at tåkedisen ikke ser helt ekte ut, men det er først etter å ha studert det mer nøye. Liker den mørke bakgrunnen og hesten er veldig skarp og fin. Bra :)
Ann T.

Hei Hilde - jeg likte dette veldig godt. Synes at du er nesten i mål. Hesten er flott eksponert og i en fin positur. Liker at du har valgt å mørkne bildet nede. Det jeg synes du bør gjøre noe med er pikslene på venstre siden av hodet. De er misfarget og viser overgang fra utklipping for synlig. Med litt opprydding i PS vil det sikkert være bedre. Jeg synes du skulle også vurdere å kutte en del fra toppen - halvveis ned til heste hodet. Dette vil få bedre fokus på motivet tror jeg.
Mvh. Ann
Hilde H.

Tusen takk for tilbakemeldinger alle sammen :-)
Blir ofte litt hastverksarbeid med meg, og jeg ser at "pusten" kunne tålt forbedring for å være mer troverdig. Skal fikle litt mer med denne teknikken for å se om jeg kan finpusse den.
Frida-Marie H.

wow! dette bilde var kjempe fint,jeg elsker hester og dette bilde av hesten i bevegelse. jeg elsket dette bilde

MHV Frida-Marie
Inger-Lise S.

Et vakkert bilde.
Her lurte jeg fælt, til jeg så det var manipulert;)
Du har gjort en god jobb! Dyktig presentert.

Inger-Lise
Lill Beate Bru F.

Et flott hesteportrett, likte kompen :-)
Det tekniske i forhold til etterarbeid er nevnt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu