Ramstadal mot Sykkylven
Et vakkert motiv jeg passerte på min vei fra Fausadal til Sykkylven via Ramsdadal. Sykkylven kommune på Sunnmøre.
ok
Bildet inngår i albumet Landskap -
Utstyr
  • Canon EOS 40D
  • Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Annetstativ, RAW ISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_340633} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ingunn S.

Hei:)
Så artig at du har vært innom Sykkylven da...det er jo en utrolig vakker bygd. Synes du formidler motivet fint...dette er Andestadvatnet som starter like forbi Søvikdalen og strekker seg mot Lyshol, deretter går Aure-elven videre ut i Sykkylvsfjorden.

Hilsen Ingunn:)
Bent U.

Takk for nyttig info Ingunn og hyggelig kommentar. Kjører av og til denne alternative veien til hytta vår i Fausadalen, og nyter da den fine naturen. Mvh Bent
Liv F. D.

Hei Bent.
Nydelig bilde fra Sykkylven. Liker godt speilingene i vannet og de klare fine fargene.

mvh
Liv ")
Lars Kristian G.

Hei Bent!
Fint motiv der en kan kjenne stillheten komme gjennom skjermen.. God komposisjon der du får med mye av speilingen. Fin dybde og god skarphet. Jeg liker at du holdr hjørnene oppe "frie". Godt jobba! Venstre siden blir litt mørk - men det er en smakssak.. Fargene er fine - balanserte og ikke for sterke.
Mvh. LKG
Bent U.

Takk Liv og Lars for kommentarer.
Lars - takker for kommentaren ang. hjørnene. Må innrømme at dette var mer tilfeldig, men nå har du gjort meg oppmerksom på dette og jeg er enig i ditt syn om at dette var positivt. Ang. mørk venstreside så er jeg enig i dette. Sitter nå på en skjerm på jobb hvor jeg får et annet inntrykk enn fra skjermen hjemme. Må nok få meg et kalibreringsverktøy. Skal få lagt ut en lysere versjon senere da jeg mener å ha mer å gå på her. Mvh Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu