Kommende skjønnhet
En titt på svanefjærdrakta bakfra her, som ikke ikke like enkel å få frem hos voksne (gitt hvitheten). Her en juv knoppsvane i sin 1. vinter.
Bildet inngår i albumet Norske fugler -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Trond B.
Hei.
Skarpt og med fine farger. Viser på en fin måte fjærdrakten til ungfuglen.
Mvh Trond.
Avsluttet .
Hei Pål,

Lekkert bilde av ungsvanen. Det som fenger meg er det brune i svanen som går igjen i land på andre siden. Topp tekn utført.

mvh
Tommy
anders s.
artige farger på den litt yngre svanen. har faltisk aldri tenkt over at drakta er så fargerik og forskjellig fra voksne svaner som det du viser her.faktisk så minner deler av drakta til svanen meg litt om fjærdrakta til ei snøugle.angående utsnittet så ville jeg kanskje ha beskjært vekk snaue 2cm fra bunnen,da vannet i forgrunnen og grasstustene forstyrrer bittelitt av roen i bildet. men da blir det kanskje litt trangt nede i bildet? og uansett så er dette bare småpirk og min personlige mening.ellers så liker jeg godt posituren på vingene,men føler at hodet er bittelit ''bortgjemt''. uansett et bra bilde dette her pål.
mvh anders
Pål E.
Takk for kjapp feedback, karer. Enig i beskjæringsforslag, Anders, takk for det!

Pål
Espen B.
Fint lys og fine farger her. Litt synd den er vendt vekk fra oss men den er jo fin bakfra også :) Utsnittet er fint som det er synes jeg.

mvh Espen
Håvard S.
Hei i natta Pål!
Kommende? Den er en skjønnhet!
Særdeles pent bilde dette her!
Her viser du oss hele vingespekteret med dens detaljer.
Fint at hodet og nebbet er med...
Skarpt og fin detaljgjengivelse!
Du er en dyktig fotograf, Pål!

Mvh. HåvardS
Odd E. k.
Hei Pål!

Et flott bilde av svana som tørker vingene sine. Fint å kunne se den bakfra også, der en lett kan se den prektige fjærdrakten. Fin skarphet og lys inn på fuglen, der fargene kommer godt frem. Flott fargerik bakgrunn som fint paser til fuglen sine farger. Bra fanget Pål!

Mvh

Odd E.
Kjell Sigurd S.
Joda, dette ble et fint bilde av den unge svanen. Teknikken sitter. Skulle gjerne sett hodet bedre. Bedre lysforhold ville også hatt positiv effekt, men det har vi jo ikke særlig kontroll over. Utsnittet er fint.

Kjell S
Pål E.
Takk Espen , Håvard, Odd og Kjell for at dere tok dere tid til å kommentere svanebildet. Skulle ønske det var øyekontakt her, ja. Eller var dette mitt første bilde av større fugl - får se hvordan det går fremover.

mange hilsener fra Pål
Avsluttet .
Veldig flott positur, topp skarphet, fin bakgrunn. Utsittet synes jeg er greit sånn det er.

TaS
Ketil K.
Teknisk bra, ønsker bedre lys og svanen vendt med fronten i mot. Jeg har forresten adskillig styggere svanebilder enn dette...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu