Bildet inngår i albumet Mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326183} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Jeg ser noen bein ja. Savner egentlig noe ansikt for å menneskeliggjøre situasjonen litt mere. Enten det eller en annen vinkel som spilte mere på former og linjer mellom de ulike beina. Når komposisjon og vinkel er så rett på burde du hatt med et minimum av ansikter, synes jeg.
Helene L.
Jeg synes det funker med bare bein, men enig med Tommy i at du kanskje kunne valgt en annen vinkel som fremhevet formene mer. Men jeg liker de feminine ballerinaføttene mot mannsbena, og jeg synes det sier vel så mye som eventuelle ansikt. Mennesker har flere språk og taleverktøy. Jeg tror jeg ville beskåret det litt øverst,ettersom det bare er rette kropper som ikke fører til noen ny informasjon.
Inger-Lise S.
Hei! Jeg syns dette bildet er meget bra og savner ikke mer av menneskene. Dette bildet gir rom for refleksjoner! Menneskene står/går veldig tett her, og bildet kunne symbolisert hastverk og stress. Men til tross for menneskemengden, gjør det ikke det på noen måte. Derimot formidler det harmoni og ro! Tankevekkende!
Det gjelder alle bena i denne mengden!
For meg som ikke liker stress eller tette mennekemengder, kommer refleksjoner vedr. hvordan mennesker har lært seg til, og liker, et slikt mylder. Jeg tenker på hvordan samfunnet har utviklet seg, ikke minst bymennesker.
Ellers er jeg enig med Helene i at en kutting oppe, gjerne nedenfor den brune skinnjakken,kan ha noe for seg.Men det er absolutt ikke påkrevet.

Godt tenkt og sett!

Inger-Lise


Eli R.
Jeg ser en litt sjenert ung dame som underordner seg autoritetene rundt :-)
Tar gjerne det der kuttet under skinnjakka også, men liker det uansett-
- Eli
Tom T.
Ser at bilde kan med fordel kuttes i topp. Takk til dere:)

TomT
Jostein F.
Hei Tom!
Mye Elliot Erwitt i dette bildet! Slike situasjonsbilder er meget krevende å få til slik en vil komposisjonsmessig. Her er vinkelen på damefoten avgjørende. Ideelt sett kunne en kanskje ønsket at buksene bak damen også var av type mann, uttrykket ville blitt enda sterkere. Men det er mulig bildet da ville virket arrangert. Slik det nå er virker det spontant og ekte.

Mvh: Jostein
Anne-Lise S.
Enten liker man beina ''til Tom'', eller så gjør man det ikke, og det er flere her inne som prøver seg på lignende motiver som dette! Med god observasjonsevne og ved å trykke utløseren på akkurat rett tidspunkt, kan slike motiver fungere godt. Her synes jeg å ane det kvinnelige kontra det mannlige i et mannsdominert miljø. Det feminine mot det maskuline. Kutt av skinnjakka kan fungere. Ikke ditt beste av ''bein'', men det duger!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu