#6
Bildet inngår i albumet å gå -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_281824} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Per Einar G.

Liker bruken din av lyset her, fungerer helt greit!

Per E
Avsluttet .

Wow, her var det godt med lys Tom.

Men syns allikevel at bildet var noe. Det ble anderledes og jeg måtte rett og slett stoppe opp for å se på dette. Bildet fenger meg, det er liksom noe med det.

Ha en flott helg.

Arne
Espen R.

Hei Tom
Meget kreativ og fin bruk av lyset her. Hvordan har du eksponert bildet? Flott uansett, god helg:-)
vh
Espen
Lise U.

Skyggen av vandreren og det som antakelig er skyggen av et tre danner en fin diagonal fra bunnen av bildet og innover i den retningen stien antakelig tar. Samtidig danner treet til høyre en fin motvekt til vandreren, slik at komposisjonen oppleves som balansert. Vandrerens solide form står i kontrast til omgivelsene, som framstår nesten som et impresjonistisk maleri bestående stort sett av prikker (''pointillismen'', var ikke det en retning?), men i gråtoneversjon. Spesiell lysbehandling, som de andre har påpekt her. Jeg er også nysgjerrig på om du har gjort noe spesielt for å få til dette...

:) Lise
Tove H.

Flott bruk av lys og skygge, flott komposisjon. Anderledes.
Mvh Tove
Tom T.

Ser det er noen som lurer på hva jeg har gjort. Har spotmålt lyset, på den mørke bæremeisen og over eksponert to steg. I etter behandlingen har jeg bare brukt den blå kanalen i channel mixer, ved S/H konverteringen. Takk for kommentarene:)
Jostein F.

Hei Tom!

Liker ideen veldig godt, eksponeringen virker gjennomtenkt og god. Av en eller annen grunn synes jeg personen står litt ut av bildet, eller virker litt distansert fra skogsmiljøet. En kan utmerket godt argumentere for at det er noe av hensikten, og styrken med bildet. Men jeg skulle gjerne sett vandreren litt lengre inn i skogen, tror det kunne gitt en annen harmoni. Det hadde imidlertid endret balansen i bildet og hadde kanskje krevd et annet kameraståsted. Slik det nå er synes jeg komposisjonen og balansen er veldig god. Og lyset er bra som nevnt, så da blir dette andre mest subjektivt pirk fra min side :)

Mvh; Jostein
Stig Børre E.

Ordinært motiv som gjøres til noe mer ved hjelp av tøfft etterarbeide.
Fine linjer og knalle kontraster. Kompen er også god.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu