Redd for kråka?
Ei ung kongeørn verner om byttet. Kanskje den ser på kråka som en utfordrer?
Utfordreren viste seg å være en sulten slektning.
Takk til Ole Martin Dahle og Kjartan Trana for en helt fantastisk dag i ørneskjulet!
Ok.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikon Nikon 200-400mm AFS vR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_360204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erik U.

Voldsomt flott naturbilde, synes jeg. Herlig skarphet, noe som får frem hvor fryktinngytende dette nebbet er. Jeg synes imidlertid tittelen er litt misvisende. For meg ser det ikke ut som om det er ørnen som er redd, men at kråken prøver å lære noe!

mvh
Erik
Knut Børge S.

Råbra Bjørn Oddvar!
Du får virkelig frem hvor majestetiske denne rovfuglen er, der den breier ut vingene for å beskytte byttet, mens kråka står hjelpesløs og liten bak.
Super skarphet og god komp. En pitteliten piff av fargene hadde kanskje gjort seg?
Vi snakkes!
mvh Knut Børge
Ottar P.

Jeg er imponert, et fantastisk bilde!!
Nils Christian S.

Et fremragende bilde av Kongeørn.
Kjartan T.

Stilige bilder Bjørn Oddvar, men du har enda bedre har jeg sett. Det er imidlertid vanskelig å velge når man sitter på timevis med opptak av disse fuglene så jeg har forståelse for at du sliter. Det gjør i hvertfall jeg som fortsatt sitter å sletter bilder - Foto som bare for noen år siden ville ha gitt meg gåsehud:-)

Synes dette ble det beste av de tre du har ute nå. De øvrige ble actionfylt, men med vel store mangler både på det tekniske og det billedmessige.

Takker for en fin tur, vi bruker å ha flaks når du er med!
Linda M.

Imponerende!
Bjørn Oddvar L.

Tusen takk alle sammen!

Jeg ser det samme som du Knut Børge. Bildet tåler mer farge. Det merkelige er at bildet jeg sitter med på disken er klart friskere i fargene. Er det noen som vet om bildene som legges ut her komprimeres eller påvirkes på noen måte?

Kjartan: Jeg vet at de to første bildene ikke holder mål teknisk, men fikk så lyst til å se om hvor mye dette betyr for betrakteren... En ting er å få et ok bilde av ei ørn som sitter stille og poserer. Det tror jeg de fleste får brukbart til, men å formidle råskapen i en kamp med litt for lite lys er mer å strekke seg etter. På den andre siden er det sikker lurt å vente til jeg får bedre bilder før jeg legger dem ut:) -Men skitt au. Nå ser jeg jo hva som gir mest uttelling.

-For meg er det slik at jeg får de beste bilden de gangene jeg reiser sammen med dere... -Takk igen!
Odd E. k.

Hei Bjørn Oddvar!

Mektige bilder du har av kongeørna. Upåklagelig skarpt og i fine farger dette bildet. Nydelig positur der den bretter ut vingene for å forsvare maten. Flott lys inn på fuglen samt en bakgrunn sm fremhever ørne på en utmerket måte. Fint også med kråka som lurer i bakgrunnen og som kan snike seg inn i et ubemerket øyeblikk fra ørna. Liker også utsnittet og den gode komposisjonen. Flott fanget!

Mvh

Odd E.
Bjørn Oddvar L.

Takk for det Odd!
Artig at du liker bildet:)
-Jeg var en liten snartur innom sida di. -Jeg ble vel mildt sagt mektig imponert. Den samlinga du har av bilder er noe å strekke seg etter.
MVH
Bjørn O
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu