...nära havet vill jag bo
Bildet inngår i albumet Lofoten -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-24 15:43:03
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-12-01 15:41:17
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-12-01 15:45:34
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ole A. V.
Hei,

En røff vei med god dybde, men liker ikke helt midtstillingen, og campingvogna brøt litt med resten. Men generelt liker jeg bildet.

Så også fargeversjonen, og det ser ut som du har et kraftig lys og kraftige kontraster, som jeg synes har forsvunnet litt i s/hv-utgaven. Kan virke som du har brukt mest rød-kanalen når du konverterte, og bildet har blitt litt flatt. Tror du med fordel kunne prøvd på et litt tøffere uttrykk både gjennom konverteringen og med justering av levels/curves.

Tove H.
Liker bildet ditt i s/h, men mulig Ole er inne på noe - at du kunne fått et enda tøffere uttrykk? Har sans for midtstillingen her. Flott lys. God dybde. Ja, skal man bo nära havet, må mange ta til takke med en campingvogn... har du flyttet inn?:-)
Mvh Tove
Mari W.
Dette likte jeg, fin dybde, komp og fine valører. Liker teksturen i veien. Campingvogna er prikken over i'en. bra:)
Inger Anne Maritsdotter V.
Nydelig bilde med en super fin dybde, best i #2.

men, da eg skrollet bildet, så opplever eg at et drastisk kutt i øvre del slik at det blei et panorama-format, kanskje t.o.m. så drastisk som å kutte takene på bygningene, da tror eg det ville blitt et flott utsnitt:-)

Et bilde med et enormt potensiale!

Mvh Inger Anne
Monika Frisvold V.
Hei Tom
Et bilde med flott dybde..
kontrastene i V2 er flott, det er bare en ting som jeg ikke liker å er
campingvogn...den hadde jeg klonet bort...ødelegger mye av stemningen..
mvh monika
Yngve Sem P.
For meg er campingvogna hele poenget her. Den hever et ellers tradisjonelt motiv til noe eget. Ideelt ville jeg hatt den på motsatt side, slik at det ble fire ''boliger'' på hver side, men jeg synes likevel dette ble bra.
Tom E.
Tusen takk for innspill alle sammen! Som nevnt under den andre versjonen syns jeg det er morsomt å se hvor forskjellig folk reagerer på campingvogna. Ole - du er inne på noe av det jeg syns er vanskeligst med s/hv-konvertering, det å få med nyansene i lys og valører fra fargeversjonen. Har forsøkt meg på en noe hardere versjon, uten at jeg syns den ble optimal. Prøver å forbedre meg på dette for tiden, men må kanskje prøve å finne meg noe litteratur om emnet. Tove - med utsikten som er utover havet fra der vogna står, skulle jeg gjerne flyttet inn, i hvert fall sommerstid :-) Bildet er fra Eggum på Vestvågøy. Inger Anne - croppa versjon kommer. Monika - er nok tilhenger av vogna selv. Ser poenget med at den bryter stemningen, men det var noe med at den stod plassert på måten den gjorde, sånn halvveis gjemt og glemt bak det siste naustet. Men kan prøve å lage en klonet versjon for sammenligning. Det blir kanskje to vidt forskjellige bilder.

Mvh TomE
tommy a.
liker din måte å ta bilder på..sånn mørk,spennende og god stemmning i bildene:-))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu