Siw
Bildet inngår i albumet Kind Of Nude -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349310} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Hadde gjerne øye-kontakt med henne og beina nede. Men for all del..fint i mine øyne. Spennende. Fin framstilling av høsten ;-)tror dette er nok et av de beste høstbildene jeg har sett =)

Mvh

Wilko
Tore N.

Jag tycker bilden är fin, men du ligger lite högt i magenta (det var troligen kallt för modellen också och då blir huden röd) om du går in under hue sation i photoshop och väljer röd kanal, dra den ca 15 punkter år höger så blir det bra.

på det hela är den ändå riktigt snygg.
Wenche Irene K.

Jada, Line!

Her har hun tatt skrittet fullt ut og sender et litt hånlig blikk og lite sådant smil mot det som hun forlot, med alle sine krav og all Jantelov. *smiler*

Nå kan de bare ha det så godt, hele dr...en!

Yes! Nå gjør hun som hun vil.

*ler*

Hilsen
Wenche
Jan Inge K.

Hmm, for meg var dette nedtur fra det forrige.. nå ser jeg bare en modell som poserer i lauvet... (men så har jeg kanskje ikke så utpreget god fantasi...)
Line M.

Tusen takk for kommentarer Wilko, Tore, Wenche og Jan Inge :-)

Takker for nok en sterk tolkning Wenche :-D

Ja Jan Inge, man kan ikke treffe hver gang. men nyttig info for meg, da jeg plukker litt til og fra vedr hvilke bilder som bør velges til denne serien. Er selv ikke helt sikker på dette bildet enda, da det jo er en annen stil enn de foregående. Damen er alikevel en ordinær husmor, uten noen form for styling etc. Hun kom faktisk rett fra jobb, kledde av seg, og der var vi igang. Sporty synes jeg :-)
Avsluttet .

Deilig bilde. Skulle ønske jeg så slike kvinnekropper ligge spredd rundt på marka når jeg gikk tur.

Denne vinkelen er jo blitt en klassiker for nakenbilder av damer der ansiktet er i fokus. Og derfor ønsker jeg at fotografen skulle stått litt mer til høyre, slik at du ser hele rompa ovenifra. Hun er naken, da kan du like så godt være litt mer vågal i eksposeringen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu