Making A Memory
Bildet inngår i albumet Kind Of Nude -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-01 23:05:06
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1731
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_264673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Alan Thomas Duncan W.

Line:

- Artistisk
- Dreamy
- Spennende

Happy summer
Best regards;
Alan
Marit O.

Fantastisk lyssetting
Setter fantasien i sving
spennende og litt frekt
herlig var det Line!!!!
Dette for min anbefalning!
Natti natt ;)
Marit!
Kai B.

What a memory!
______________Kai
Line M.

Tusen takk Alan, Marit og Kai :-)
Og hjertelig takk for anbefaling Marit :-)

Line
Vidar S.

Den va'kke dum! Setter en knapp på shv versjonen. Nydelig belysning, jevnt belyst ut på bena på begge sider. Lager en fin linje gjennom midten - god komp. Kunne kanskje tenkt meg en liten ''touch'' av tegning under rumpeballene mot midten - synes det ble bittelitt for mørkt der (men jeg sitter ikke på verdens beste skjerm nå, så ha meg unnskyldt om jeg tar feil.
God tittel til bildet *hehe* En fantasifullt vinklet frekkis det her. Bra!
:o) Vidar
Torild H.

Definitivt s/h versjon for meg. V2 blir for påtrengende, og, unnskyld meg, litt lite delikat for meg som er oppvokst i Norges bibelbelte.

Dessuten angir s/h det tidløse ved denne situasjonen; slekten må bringes videre!

Mvh Torild
Laurberg G.

Hej Line. Vil du udfordre bornertheden? :-) På en måde er det smukt. Og aligevel forekommer billedet som sådan lidt tomt. En trekantkomposition. Meget rolig. Godt lys og en fin udnyttelse af toneomfanget. Men - næh. Det er ikke det bedste du har lavet. mvh. lau
Line M.

Tusen takk Vidar, Torild og Lau for kommentar :-)

Vidar: mulig det kunne vært lysere ved rumpa. Maby next time ;-)

Torild: Det var ikke helt Making A Baby som var budskapet her da :-D
Grensen ved deilkat eller vakkert som jeg vil kalle det og vulgært, er meget liten. For meg er det viktig å ikke tippe over denne grensen, da jeg selv ikke har sans for bilder som er kun vulgære og ikke noe mer. Men denne grensen er også individuell, så det er et vanskelig felt å begi seg inn på :-)

Lau: Mulig ikke det beste jeg har laget, men til å være min første Akt er jeg meget godt fornøyd :-) Smaken er jo som kjent lik som på denne smukke baken vi ser her, delt i to, og jeg får mer ut av et slikt bilde enn f.eks div fugler og insekter som er vanligst her på foto :-)

Line

Laurberg G.

Hej Line. For mig er det ikke et spørgsmål om smag og behag rettet ind efter motivtype, men helt og holdent et spørgmål om motivbehandlingen. Så hvorfor sammenligne akt med andre kategorier? Når jeg taler om det bedste er det ikke sat i forhold til kategorier, men i forhold til hvad du eller har vist. F.eks dine balletbilleder.. Her var smukke kompositioner. Og det er hvad jeg snakker om. Også for tilfældet her. Bemærk at jeg roser de faglige kvaliteter og udelukkende snakker om kompositionen som jeg finder statisk og lidt kedelig. mvh. lau
Jani F.

Hei Line! Orginalt bilde:) Det blir nok fargeversjonen for meg, syns feltet på ryggen blir litt for lyst i S/H og fargene er med på å skape den intime stemninga. Eg veit at poenget ditt ikkje var å føre slekten vidare, men det var nok det fyrste som ''poppa'' opp hjå meg også etter å ha lest tittelen din. Well done! Mvh Jani
Line M.

Hei Lau :-)
Det var ingen kritikk på din kommentar. Du vet jeg tar i mot alle tips og råd med stor takk :-)
Det var bare en uttalelse om at jeg selv er veldig fornøyd med bildet, og synes det er ett av mine bedre :-) Hvorfor jeg blander inn kategori får så være, ellers holder vi på i evigheter :-D

Tusen takk for kommentar Jani :-)

Mvh
Line

Anna Rosa L.

Deilig bilde!!!
Muligens en smule mye diffust, men jeg synes ikke det gjør noe særlig...
Synes det er sensuelt og fint! Liker v1 best, men synes v2 har noe pent ved seg også!
Dette ble bra du!!!
-rosa-
Marie J.

Sensuelt! Flott lys.

mvh MJ
Morten J.

Hmmm.. Jeg uttaler meg kun på eget grunnlag utelukkende på selve motivet da jeg ikke besitter fagmessige kvalifikasjoner. Men bildet gir liksom ikke noe mer enn hva vi har sett før, det mangler gløden som finnes i erotikken på en måte. Motivet virker flatt og unaturlig i en akt som definitivt er av naturen selv.

Håper jeg ikke er for krass i mine uttalelser.
Line M.

Tusen takk Anna Rósa, Marie og Morten :-)

Alt i orden Morten. Man kan ikke nå alle. Jeg ser vi er ganske forskjellige i valg av motiver ja :-)

Mvh
Line
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei

Et vakkert og sensuellt bilde. Enkel komposisjon som er fortellende. Fine kontraster og en god komposisjon. Tror jeg liker fargeversjonen best, men må nok se mer på begge.

Anne K
Fredrik E.

Hei du Line..
Dette er et ekstraordinært bilde!! Det er både dristig og utgivende, men samtidig vakkert og nært. Ikke vulgært i det hele tatt, og da har du allerede kommet langt. Den ''bløte'' etterbehandlingen er bare niiice og utslagsgivende for at uttrykket blir som det blir. Jeg liker fargeversonen klart best, synes da at softingen kommer best til sin rette. At dette anbefales er en selvfølge.!
Med hilsen Fredrik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu