Frisør Folk & Røvere
Utstyr
  • Hasselblad H3D-II 39MP
  • HC 50-110
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger1107
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Synes øynene er litt uskarpe, kunne tenke meg litt mer detaljer der. Fine hudtoner og lyssetting der. Hårsveisen derimot kan jeg ikke si passet til modellen.
Tore N.

riktigt snyggt ljus och snygg modell, jag tycker bilden funkar fint.

Mvh//Tore
L K.

Greit stæsjet, men tannløst fotografi.

- lakris
Rolf-Ørjan H.

L Kristoffersen: Kan du utdype ''tannløst''? ... slik at jeg kan lære noe av kommentaren din.
Marius S.

synes styling er bra her, det jeg kanskje ikke liker like godt er at du ha fått et sikkert sylskarpt bilde til å virke veldig soft grunnet noise ninja e.l støyfjernings teknikk til å softe huden med som du har gjort her. selv hårdetaljene virker litt ''suddige'' vis du skjønner. lyset funker greit.
Avsluttet .

Teknisk er dette bra. Jeg synes modellens ansiktsuttrykk er litt dødt.
Hilsen JFR
L K.

Jeg ser ingen tenner her, gjør du?

Seriøst; bildet er fritt for innlevelse og/eller utfordring. I mine øyne framstår det som en ren avbildning av sminkørens verk. I tillegg er bildet forstyrrende glætt.

- lakris
Rolf-Ørjan H.

L Kristoffersen: Eh... vel, trodde du det var noe annet poeng her?? Dette skal brukes som veggpryd i en frisørsalong der hele poenget er at salongens ansatte kan se ut om et tradisjonelt fashion-bilde. Det kunne nok vært mulig å jobbe frem et sterkere uttrykk, men her var det hår og styling som var hele poenget;-)

Det ble som du sier vel glatt i denne oppløsningen. Fullversjonen på nærmere 40 MP har mange detaljer. Dette er ikke softet ved hjelp av blur-effekter, men ved hjelp av portraiture plugin. Printet i 60 cm. bredde inneholder altså plenty med hudceller som er godt synlige i den størrelsen.
L K.

Det er et poeng at man har en målsetting med sine bilder og sitt uttrykk. Likevel mener jeg at frisyren, bildet og dermed budskapet ville blitt sterkere dersom fotografen la inn en personlig glød i bildet. Jamfør motebilder som opp gjennom tidene har endret karakter, fra å være oppstilte og tamme (som dette) til å være uskarpe og dynamiske. Du og oppdragsgiveren har mye å vinne på et mer fandenivolsk uttrykk. Man må tørre!

- lakris
Rolf-Ørjan H.

L Kristoffersen: Jeg sier meg ikke uenig i at et sterkere uttrykk kunne løftet bildet, og jeg elsker å jobbe med modeller som har tilstrekkelig erfaring til å virkelig slippe seg løs foran kamera... men, denne jenta har altså aldri stått foran et kamera før i en slik setting! Hun jobber som frisør på den aktuelle salongen, og er selv svært fornøyd med resultatet.

Heldigvis, som du er inne på, så er reklame- og motegenren mye mer åpen i dag enn bare for få år siden. Enkelte ganger er et det oppstillte, kalle og ''tamme'' som gir ønsket uttrykk, mens andre ganger det diffuse, spennende, levende og åpne uttrykket... mangfoldet er herlig.

Forøvrig anbefaler jeg deg å bla igjennom ''damebladene'' på Narvesen. Potensialet er fortsatt stort mhp. variasjon - fortsatt ER svært mye veeeeldig oppstillt og klinisk rent og uten bevegelse og energi...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu