Prisoner of poverty
Bildet er tatt i Cambodia
Det fototekniske for andre bedømme, jeg er tilfreds. For meg gjenspeiler bildet noe av det jeg opplevde på landsbygden i Cambodia.
Bildet inngår i albumet Children of Cambodia -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger533
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180259} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tone H.

Eit Sterkt og fortellande bilde..
Tom K.

Et godt bilde!
Mvh Tom
Helge R.

Et utmerket der og da bilde, stram god komposisjon, bra lys og farger. Uttrykket paa jenta er härlig hilsen
:)Helge
Lars-Anders M.

Mycket bra.
Bjørn H.

flott bilde, fint komponert med et talende uttrykk.
Bjørn
Ann F.

Et bilde med en historie som fortelles på egne ben uten forklarende tekst. Bra.

Trestammene er litt dominerende, en liten beskjæring inn fra venstre kunne kanskje bedre balansen litt, men det er ikke mye som skal til. Antydningens kunst er bedre enn storslegga - også i bildekomposisjon.
Kanskje også litt fra toppen, for å konsentrere bildet enda mer om jentas ansiktsuttrykk.
Det er litt lyst i hennes håndflate, en liten nedjustering av høylysene ville gjøre et godt bilde enda bedre.
Men dette er mest småpirk - fra godt til meget godt.

Et lite tips: du har lagt inn bildet i str. 1152x768 piksler, det betyr at mange må scrolle for å se hele bildet på en gang, selv i fullskjermmodus. Selv om det er adgang til enda større oppløsning kan det være en idé å ha i tankene at mange har en skjermoppløsning på 1024x768, og tilpasse bildet deretter. I alle fall for bilder som ikke har et utall av små detaljer som nødvendiggjør stor oppløsning for å yde bildet størt mulig rettferdighet. Jeg har 1152x864 på min skjerm og må scrolle.

Mvh Ann
Ole David P.

Takker for alle kommentarer og råd, for meg er det viktigste å gjenskape, i bildet, det jeg opplevde der og da. Slurver kanskje litt med det fototekniske.
Morten W.

Et bilde forteller mer enn tusen ord, ja!
Et godt bilde, både teknisk og fortellende.
Maria Sørlie B.

Et utrolig sterkt bilde.
-Det såre uttrykket i jentas annsikt, de nakene hendene på piggtrådgjerdet, den uendelige dybden i øynene hennes... alt er med på å forsterke følelsen av at hun har blitt fratatt barndommen så altfor, altfor tidlig.
Jeg synes også trærne er for dominerende, og ville beskjært bildet enda mer enn det Ann foreslo. Jeg ville beskjært både til venstre, over og også noe på høyre side, men gjerne hatt jenta litt venstrestillt. Det var sånn bildet først kom opp på skjermen min fordi det er så stort, og utsnittet fungerte bedre for meg. Personlig tror uttrykket (og da spesiellt blikket som rommer så mye) ville kommet enda tydeligere fram i en sort hvit versjon, kanskje også med noe høyere kontrast? -Det kan forøvrig hende det blir vanskelig pga de lyseste partiene i bildet.
Uansett, et talende og uttrykksfullt bilde!
Ole David P.

Hei.
Takk alle sammen, det var min hensikt å skape et fortellende bilde, noe som jeg ut fra kritikken ser ut til å ha lykkes med.

Mvh
ODP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu