En ærlig jente
Etter ca. 100 spørsmål om tatoveringene, kom dette uttrykket :-)
Leit at hodet hennes ble kuttet, men det gjaldt å knipse raskt her! Likte heller ikke skyggen på hans bryst, og det er vel strengt tatt han som er skarp her, ikke henne....? Jeg synes alikevel hennes uttrykk var så godt, at jeg prøver meg med å legge det ut. Jeg setter veldig pris på tips om redigering!!
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5. 6G
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger747
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_151860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Et morsomt og fint bilde. Jeg ser ikke andre ting å si noe negativt om enn de du har sagt selv.
Ole-Christian A.

synes det funker som bare det.. At hodet er kappa gjør bildet bare mer dynamisk. Hun er fanget mellom tatoveringsmannen og deg, og ser mest ut som om hun bare har lyst til å stikke av... Et morsomt snapshot. Enig med deg ang. skyggen..
Scott A. M.

hahaha!
Veldig skeptisk blikk, liker utrykkene til begge to, og man ser på mannen at 100 spørsmål har blitt stilt ;).
Litt leit med skyggen, men på den annen side trekker den ikke mye oppmerksomhet bort fra datteren din.
Jeg synes også det er kult at horisonten er skjev, men noen videre begrunnelse på dette har jeg ikke!
Vil forresten fortelle deg, og alle andre som ser dette, at du er et godt medlem å ha på denne siden, du gir lange utfyllende humoristiske tilbakemeldinger til mange! Mange har mye å lære av deg.

Du sier at du vil ha hjelp til redigering, hvis du sjekker under ''IMage .. Adjustments'' kategorien vil du finne de fleste effektene jeg bruker når jeg redigerer bilder, mens mesteparten (med unntak av sharpen og blur) av effektene under ''filter'' kategorien er ''veldig typisk photoshop effekter'', som etter min mening ikke er noe vits i å legge til bildene dine.

Det trange utsnittet gir disse to et nærmere forhold til hverandre,
akkurat som om de er venner, mens datteren din snur seg bort og gjør grimaser! Veldig morsomt assa! :D
stå på

-Scott
Thomas Foyn H.

skyggen forteller om hvor nære de sitter så det gjør egentlig ingenting, det jeg savner her er hovedfokuset, ingen av de er egentlig helt skarpe. Utover dette så smeller det av bildet, det skjer veldig mye hvilket sørger for at bildet blir veldig bra!
Jan v.

Fra tid til annen dukker dette spørsmålet opp om hvor fokus skal ligge i slike bilder som dette. Etter mitt beste skjønn er saken klar:

Det skal være like mange detaljer synlig i begge ansikter. Dette betyr at pikens ansikt som er svært nær, ikke må være for skarpt gjengitt. Det ville være unaturlig og stjele uønsket mye oppmerksomhet, og derved forykke balansen i bildet.

Forøvrig et meget fint øyeblikksbilde, som riktignok støtter seg på en utfyllende kommentar.

Mvh Jan
Kristel S.

Tusen takk for velbegrunnede og lærerike synspunkter her, og en spesiell takk til Jan V. E, for å se igjennom mine ''gamle'' bilder, og Scott M. for de fine ordene om mine kommentarer - takk for dem!

Mvh Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu