Utsikt mot Feistein fyr
Bildet inngår i albumet Strandliv - Bilder fra jærens kyst.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.3-4.5G ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/11
  • Lukker3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186283} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjarne H.

hei.. kjempe vakkert bilde.. likte den gul aktige himmelen bakerst i bilde.. utrolig vakkert..
mvh Bjarne Hermundsgård
Camilla S.

Heisann

Så spennende, fine og friske farger i hele motivet.
Synes det var flott med en gul kveldshimmel.
Utsnittet er fint, men synes kanskje stenene i forgrunnen er noe lyse?
Ellers veldig pent å se på.

-Camilla
Sven David H.

Dette var flott! Fine farger, og flott dybdeskarphet. Synes det var stilig at stenene i forgrunnen er såpass dominerende. Du har nok klart å oppnå det du ønsket :-)
ingebjørg fyrileiv g.

Nydelige farger og bra lys. Bra valg av lukkertid.
Horisonten ser litt skjev ut. Flott med øya der ute.

vh ingebjørg
Jan Ivar V.

Hei.

Kjempeflott bilde. Fine farger og perfekt eksponering. Men bildevinkelen gjør at horisonten ser skjev ut, selv om den ikke er det. Det hadde kanskje vært en idé å plassert kameraet rett mot øya, og ikke på skrå slik det er nå. Vi blir lurt til å tro at bildet tipper litt til siden. Men uansett: bra bilde!

Mvh
Jan Ivar Vik
Stig Vidar H.

Flott bilde og jeg liker spesiellt steiene i forgrunnen. Hvor var det du stod når du tok bildet? Jeg bor i Sandnes, men har faktisk aldri vært ute på stranden ved Sele - det er jo så mange strender å velge blandt.
Espen S.

Blinkskudd. Vannet ser overnaturlig ut pga lukkertiden, og lyset er helt knall. Nydelige farger i vannet og på himmelen.
Istvan L.

Fina färger! Jeg liker spesiellt steiene i förgrunnen.Bra stämmning i bilder.Mvh:István
Hege J.

Dette var fint. :-)
Får en nesten utenomjordisk følelse av å studere dette. ;-) Kjempefine fargetoner og vellykket bruk av lukkertid.

Jæren er fantastisk som fotoområde, det er nærmest ubegrensede muligheter. Har selv vær ute på Sele og tatt bilde mot Feistein fyr, bilde nr. 222185. Det er fascinerende å se nærmest samme type motiv i ulike stemninger, tatt i forskjellige vær og lysforhold.

Mvh Hege
Wiggo T.

Veldig vakkert! Meget bra!

Mvh
Wiggo
Stig Børre E.

Dette var utrolig delikat. Herlige toner, flott dybdevirkning.

StigB
Ole E.

Hjertelig takk for kommentarene!

Ingebjørg: Horisonten er ikke skjev, men kitobjektivet til Nikon D70 har veldig sterk tønneforvrenging ved 18mm, jeg har prøvd å rette litt på dette i photoshop, uten at det ble helt vellykket. Det er kanskje derfor det virker som om horisonten er skjev.

Jan Ivar: Takk for konstruktive betraktininger.

Stig Vidar: Bildet ble tatt mellom Hellestø og Bybergstranden. Du må ta deg en tur, flotte fotomuligheter i det området. Området rundt hellestøstranden er min favoritt ''spot''.

Hege: Flott bilde du linker til.

Mvh,
Ole
Tone A.

Eit svært vakkert strandbilde med Feistein fyr langt der ute. Her er det stranda som er ein nydeleg forgrunn, med alle desse steinane med ulike former og fargar som gjer mykje for bildet. Lyset får fram fine detaljar spesielt nede i sjøkanten er det eit flott lysspel på steinane. Flott bruk av lang lukkartid som får fram den lyse sløra sjøen ved stranda, der ein ser steinane som er under sjøflata og nokre som stikk opp av sjøen. Fine pastelltonar på både sjø og himmel bak, der gultonane gir ein fin kontrast og varme til bildet. Feistein fyr ligg flott i bildet saman med ein båt på høgre sida. Dette er ditt vakraste landskapsbilde etter mi meining, og det er flott komponert.
Eg har stått her i gråver og har prøvd på det same, med eit trist resultat. Men du har heilt andre fargar og kjempeflott lys. Du er herved bokmerka. Fortsatt god påske!
:) Tone
Anne-Lise S.

Dette er nydelig. Vakkert utsnitt. Flotte farger! Du må være en av de bedre innen landskapsfotografering. Absolutt en bokmerket fotograf å følge videre!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu