diffus i det grønne dyp
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379505} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell Sigurd S.
Det fine lyset i bildets øvre del løfter det opp fra mengden, selv om jeg gjerne skulle sett at det dekket nedsiden av blomsterkronen også. Fin plassering av blomst og stilk. Mer usikker på det store mørke tomrommet nede til venstre. Det er vel også på sin plass med en gratulasjon som vinner i BioFoto's siste konkurranse!

Kjell S
Ketil K.
Gratulerer først med overbevisende bilder i Biofoto, derunder heidundrende seier i siste runde! Du har et blikk og en kunstnerisk begavelse som er helt enestående! At du alltid er kritisk og ser forbedringsmulighetene viser at du er et tenkende og arbeidende menneske som går for den kvaliteten du ser!

Dette bildet er i sin måte minimalistisk, ikke bare i motivet, men også i alle de andre aspektene.

I lys, farger og stemning.


Dette blir sublimt et svar på flerdimensjonal minimalisme. Glimrende!

Skal jeg komme med innvendinger? Tenk på kontrastforholdene. ET bilde skal ikke virke slørete. Her gjelder det å alltid treffe 100% i så måte.
Jon V. S.
Hei.
Jeg syntes dette ble vakkert på en skjør måte, tonevalget gir en fin stemning, flott utsnitt.

Mvh.
Jon V.
Svend Wiig L.
Hei Ingebjørg!

Pent, rent og difust/softet preg som kler motivet.

Akk, ja! Utsnitt er vel det en får høre/lese mest om her inne!

Synes muligens det blir for mye tomt nede til venstre som kunnet hjelpe med en beskjæring nede slik at stilken går ned "gjennom" nedre bildekant.

Flott!

Mvh Svend
Monika Frisvold V.
Hei
Jeg får en slags trykktankfølelse når jeg ser bildet.
En enkel komp med en nesten anonym dof og lyset gjør dette om til mystikk og spenning.
Du er unik med dine bilder..gratulerer med seieren i biofoto...
mvh monika
Marius N.
Hei, Bildet gir en fin stemning og ro, liker tonene og det diffuse uttrykket men... litt kjedelig syns jeg det er. Har sett det før:)
mvh Marius
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for tilbakemeldinger og gratulasjoner.

Kjell Sigurd - Det hadde kanskje blitt mer ro om blomsten var i sentrum av det lysere området bak. Men samtidig synes jeg selv at brytningen fører positivt hen.

Ketil - Jeg setter pris på hva du skriver, og synes selv at det er viktig å være kritisk og fokusert i hva man gjør. Og skriver, ikke minst. (Minimalisert)flerdimensjonal minimalisme kan jeg like. Jegholder meg kanskje ytterst på grensen angående sløringa her.

Svend - Tomt, men ikke innholdsløst. Jeg synes at det rommet der nede i hjørnet gjør endel for stillheten jeg opplevde i åkeren der. Faktisk. Alle burde gå inn i en åker å sette seg ned en gang i blant.

Marius - Skjønner den, selv om jeg ikke ville ha hatt noe (mer?) av det ekstra som skal til her, i form av mer farge eller elementer.


Mvh
Ingebjørg

Odd Tore S.
Jeg synes at den lille lysende gule gjør seg i alt det mørke og slørete grønne. Bra at den gjentas i mer dempet form i sine slektninger.
Egentlig synes jeg bildet er bra som det er med så mye grønt.
Samtidig kan jeg nok se for meg andre varianter med forskjellig plasseringen av den diffuse lysere grønne sirkelflaten som er øverst i bildet. Logisk plassering ville være med "blomsten" i sentrum, mens plassering under "blomsten" kunne vært mer utfordrende.
Det er en lysere vertikal stripe midt i sirkelflaten. For min del kunne den vært mer diffus.
Odd Tore
Avsluttet .
Artig at du føler for å bruke farvevalg som strekker seg ut over ditt sedvanlige kjennetegn. Dette lover godt for din videre ferd i naturens små underverk.
Gratulerer med seieren på Biofoto, det var et aldeles nydelig bilde.
Jeg har fulgt Ingebjørgs utvikling siden hun begynte å legge inn bilder her på foto.no. Jeg merket meg tidlig, at dette var en dame med ben i nesen. Hun står inne for sine valg, og det i seg selv er ganske unikt.

Et usedvanlig vakkert motiv. Bilde er litt lite til å kunne bedømme bildets kvalitet hva gjelder skarphetsplan.
Men, jenta har tæl. Vakker komposisjon, i gult og grønt.
At du utnytter (jeg antar at det er en refleks) refleksens lysere tone til å legge motivet i dens nedre kant gir bildet liv og dybde.
Den mørkegule, nærmeste, tror jeg ligger på skarphetsplanet, sammen med den lysere gule til venstre.
Men, jeg har et lite pirk. I denne sirkelen, refleksen, går det en loddrett strek ned fra bildets øvre kant og ned til blomsten. Den burde vært fjernet, da den ikke hører logisk til i komposisjonen. Kanskje er det en stilk lenger der bak som lager denne lysere loddrette streken.

mvh arild
Leste igjennom de andre kommentarene før jeg trykket på knappen. Ser at Odd Tore også nevner denne streken.
Derimot er jeg imot at blomsten skulle ha ligget sentrert i denn lyse sirkelen som noen antyder. Det ville gitt et tammere og strammere bilde, og er ikke ønskelig fra min side.
arild
John H.
Hei
Helheten er som vanlig bra også her. Du slenger ikke ut bilder i hytt og pine. Det er tydelig at bildene dine ligger til modning en stund og at du jobber med motivene over tid. Derfor lykkes du også. Motivene og formatene på bildene dine er gjennomført, også her. Du er spesielt dyktig på mikronivå. Dette har også resultert i anerkjennelse i Biofoto. På dette bildet har du valgt et tungt og difust uttrykk. Forskjellen mellom fiasko og veldig bra er syltynn. Bildet berges faktisk av en liten gul prikk som hadde fortjent litt mer skarphet.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer her. Jeg har forøvrig ikke brydd meg så mye om stripa. Har sett den ja.

Arild - Jada, jada. Og takk skal du ha!

John - Jeg er ikke tilhenger av å slenge ut bilder i hytt og pine heller... Som du sier, de må mange modnes. Bildet er ikke skarpet opp, kanskje kan det være at jeg gjør det en gang.


-Ingebjørg



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu