dansende linjer i eget landskap
Enda et blått bilde... Jeg blir litt fanget noen ganger, men jeg slenger det ut for begrunnet kritikk.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jóhann Á.
Hei Ingebjørg!
Som vanlig er du god til å kompnere bildet ditt. Her er det gjort med fine flater og dråpe? korrekt plassert. Kledelig blåtone gjør det hele riktig pent og hyggelig. Savner dog noen spenning i bildet, her var det ikke mye som fanget meg på en måte.

MvH, Johann
Avsluttet .
Hei Ingebjørg
Lite liv på dotten for tiden. Her har du laget et vakkert bilde som jeg heller ville lagt under macro eller abstrakt.
Men samma det. Det er vanskelig å si noe negativt om dette bilde. Jeg synes det balanserer godt, fine blånyanser.

Vakkert igjen.
mvh arild
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde! Godt komponert med vakre blåtoner. Syns dette er abstrakt, men ok, liker abstrakt natur ;-)

Inger-Lise
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for kommentarer.

Jóhann - Det er en dråpe ja. Enig med deg om at det mangler noe. Jeg er ikke helt for dette bildet, slik jeg føler det nå.

Arild - Javisst er det labert her. En annen kategori hadde nok passet bedre, du/dere har rett i det. Men dog, jeg synes ikke at det er så utrolig viktig med disse kategoriene.


-ingebjørg
Avsluttet .
jeg syns absolutt dette bildet har noe for seg.
Det som fenger meg mest er linjene og bølgene som disse ''greinene''lager,samt lyset og fargene.
Liker det:-)
Hilsen Tone!
Tove H.
Liker blåtonene, de dansende linjene - hadde dråpen vært klarere, hadde jeg likt den også. Artig tatt av blomst med duggdråpe. Ser også at noe mangler, men jeg klarer ikke å være mer konkret, dessverre.
Hilsen Tove
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for to til kommentarer.

Tone - Tja, noe er kanskje ikke alltid nok!? Men jeg liker den hårete blomsterkvasten jeg også. Den er spennende å jobbe med, men dog vanskelig.

Tove - Jeg fikk ikke dråpen skarpere. Ikke bare fordi jeg ikke har stativ, men også på grunn av at det blåste, og den er svært liten og vanskelig å komme inn på med alt rundt. At du ikke klarer å være mer konkret går fint. Jeg forstår deg.


-ingebjørg
Mari W.
Utrolig vakkert, som vanlig. Spennende retninger, flott komposisjon. Liker fargene og det duse uttrykket du får her. Synes ikke bildet mangler noe. Godt jobbet!
Andrés O.
Hei Ingebjørg.

Synes absolutt du skal være ''for'' dette bildet. En nydelig, ryddig og ren komposisjon som ikke er lett å få til med naturens kaotiske verden. Den váre blåfargen gir bildet et litt melankolske preg som kler motivet veldig godt. Linjen som det mørkere feltet nederst til høyre skaper gir en flott balanse til linjen som går diagonalt over midten. Den er det ikke mange som hadde fått med seg. Det du/dere synes mangler er det vel noe i, kanskje bare en liten høylysrefleks i dråpen hadde gjort susen? Keep it coming Ingebjørg; gleder meg til å se mer fra deg. Du er herved bokmerket.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk til dere to siste for fine kommentarer.

Andrés - Tja, er kanskje litt mer for bildet nå, men ikke helt. Uansett må jeg takke deg litt ekstra for en utdypende god kommentar. -Og så er det jo trivelig å høre at jeg er bokmerket.


-Ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu