~~ Juni-eleganse II~~
Her er versjonen med heile våranemonen. Bildet er tatt om morgonen med litt dogg, difor fekk eg ein stor refleks under blomen!
Bildet inngår i albumet ~ Mine vakraste hageblomar ~ -
Utstyr
  • Canon EOS20D
  • Canon Macro Lens EF 100mm 1:2.8
  • Blenderf/4
  • Lukker1/123s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger300
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194339} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tone B.

Fine farger og fin linjeføring. Blomsten er fin og skarp mot en fin dus bakgrunn med fine farger. Jeg synes imidlertid det blir veldig forstyrrende med refleksen og den drar for mye oppmerksomhet. Om du klarer å viske den bort blir dette bra.

mvh Tone
Bjorn F.

Hei. Elegant, stilrent og vakkert , minus for refleksen den forstyrre for mye.
Bjørn
Tone A.

Takk for kommentarar. Eg la inn dette bildet, pga at nokre etterlyste heile blomen i første versjonen. Refleksen forstyrrar bildet, og eg klarer verken å viska den bort eller å klona den bort. Dataeksperten her i huset, dvs sonen min på 14 år, klarer det heller ikkje. Bakgrunnen er heller ikkje så fin som i første versjonen heller. Men eg ville visa bildet, og kunne ikkje legga det inn under versjonen til det første bildet heller.
Når det snart sluttar å regna skal eg prøva igjen, det er det ein lærer av. Tulipanane heng tunge av regn, og det er kaldt ute. God helg!
:) Tone
Odd Tore S.

Du har helt rett, bakgrunnen i den avkuttede versjonen er så mye bedre at den vinner uansett kutt eller ikke.
Reflekser som den du har her er ikke greie å ha med å gjøre om man skal fjerne dem, særlig ikke når de dekker områder med flere fargenyanser og toneforløp som går over i hverandre.
I tillegg til dette var også selve blomsten mye lenger enn jeg så for meg, så her støtter jeg nok ditt valg av versjon, fortsatt med en liten reservasjon når det gjelder mengden av skarp blomst.
Det er fint at fotografen kan få kommentator ut av sin drømmeverden og ned på virkeligheten og dens begrensninger igjen.
Odd Tore
Camilla S.

Heisann

Så søtt, enkelt og lekkert!
Du er flink med blomsterbilder, nydelig skarphet.
Refleksen som allerede er nevnt, synes jeg i grunn ikke ødelegger bildet, den blir lagt merke til, men synes rett og slett den ikke forstyrrer så mye. Man får jo først og fremst fokuset på blomsten, og lar øynene hvile på den.
Flott uført!

-Camilla
Ole E.

Meget vakkert. Jeg ville dog gjerne sett hele blomsten skarp, jeg vet ikke om du brukte stativ, men dersom du gjorde det kunne du ha blendet ned litt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu