City Life
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon 17-35 f2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger127
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_510465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.
Utfra tekniske valg (lukkertid på 1/2s, f/22, 100 ISO) forutsetter jeg at uskarpheten er tilsiktet.
Jeg har problemer med å se logikken bak valget. Greit at personene er uskarpe for å markere bevegelse, men at alt annet også er mer eller mindre uskarpt er mer problematisk for meg. Hva er tanken bak?
Fin komposisjon, og god skildring av et urbant miljø med reservasjon for de nevnte tekniske valg.
Antar uskarpheten skyldes håndholdt kamera, og bruk av stativ hadde kanskje vært optimalt for uskarphet der det virker logisk (ting i bevegelse) og skarphet på ting som står i ro.
Trygve J.
Enig med BP.Hadde vært bedre med tilsiktet bevegelsesuskarphet på bildet også,enten sideveis eller diagonalt nedover/oppover.
Nandor T.
Hei, Bjørnar, og takk for gjennomtenkt og konstruktiv kritikk, som alltid. Jeg setter alltid pris på dine kommentarer.
Jeg var veldig klar over at jeg kunne få uskarphet i bildet (arkitektur og annet ikke-bevegelig) ved håndholdt foto på denne måten, men nå har jeg en kunstfoto-eksamensoppgave som går ut på gatefotografi tildels i Daido Moriyama stil - så jeg øver litt på det. Jeg lar meg inspirere, men produserer fortsatt verk som er MEG. Det vil komme bilder framover fra meg, som jeg tillater å være teknisk uperfekte, da de vil være inspirert av Daido Moriyama, Henri Cartier-Bresson og Morten Andersen, som alle er kunstnere jeg ser veldig opp til og hvilke sine verk er tiltalende for meg.

Trygve: jeg er ikke enig i din kommentar, men alle kan ikke være enige :-)
Jeg hadde ikke ønsket bevegelsesuskarphet i noen spes retning, det hadde vært et helt annet bilde enn hva jeg ønsket å få frem. Men likevel, takk for kommentar!

Mvh
Nandor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu