Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_229834} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Richard E.
Oi. Det var et fint bilde. Likte teksturen i asfalten. Nesten som gull :)

Mvh. Richard
Kristian H.
et virkelig flott og uvanlig bilde.

mvh jkh
Tore M.
Er det asfalt? Synes det ser ut som isen på et vann? Uansett: Fint bilde med fine toner. Får litt religiøs følelse av posituren, men mulig det er julen og ribbe-tåka som spiller meg et puss..
Anne-Lise S.
Dette er nydelig! Flott med det skråstilte motivet. Kledelig. Vakre bevegelser og inndeling. Det er is dette her eller? Ser sånn ut. Flotte farger!

Fortsatt God Jul!

Anne-Lise
Avsluttet .
Spennedes, en flott komposisjon dette.


-Ole Kristian
Chr. G.
Takker! Det *er* gull, ihvertfall nesten - lav sol på frossen innsjø. Selv har jeg et noe ambivalent forhold til den kraftige tiltingen og modellens positur som kanskje kan oppfattes som en tanke opstilt. TM: At bildet skulle fremkalle religiøse følelser var ikke tilsiktet, det liker jeg å høre - selv assosiasjonen kommer som et resultat av fråtsing i engler, sølvgutter, dram og ribbefett ...
Helge L.
Nydelig, og spesielt! Liker det veldig godt.
mvh
Helge
Chr. G.
Takk igjen!
Espen Gresvik S.
Flott bilde. Skråstillingen fungerer bra. Det blir en fin diagonal.

egs :)
Odd Tore S.
Her tenkte jeg først på suksess på de gullglitrende skrå bredder, vandring i sola på gullsand. Kunne vært mye symbolikk i dette.
Men sanden minner mest om is, og da forsvinner akkurat den symbolikken.
Tilbake står fint lys og struktur i en setting som nok ikke hadde vært like spennende om breddene hadde vært normalt rette.
Personens positur minner meg mest om balanseproblemer, men splitten i skyggen gjør seg bra.
Odd Tore
Hans Jacob H.
Skråstillingen ble litt voldsom for meg, siden jeg oppfatter personen til venstre som ikke ''tung'' nok til såpass mange grader slagside som bildet har fått. Ellers en grei lek med former og linjer, der totalintrykket mitt er at den gullglinsende bakken og sprekkene der, samt den lange skyggen, var det mest interessante i dette bildet. :)
Arne S.
Bildet har visuelle kvaliteter, men i likhet med HJH synes jeg skråstillingen er i drøyeste laget. Litt blafrende hår hadde gjort susen.
Torbjørn K.
Jeg synes dette ble spennende jeg. Sprek skråstilling, ja, men jeg synes ikke det blir for mye av det gode. Tvert imot, så synes jeg du lykkes bra med linjeføringa i dette bildet. Det første som slo meg var også at personen gikk på gylden sand, men det spiller ikke noen rolle for bildet at det er is vedkommende går på. Fine kontraster og farger i bildet. Jeg liker dette meget bra, og synes du lykkes med det du prøver på.

Torbjørn
Chr. G.
Takk til alle! Fint å få synspunkter i forskjellige retninger. Hehe, balanseproblemer ja, jeg innser jeg ikke er i mål med skikkelsen og er nok ingen god regissør.
Henning L.
Jeg tror det kanskje hadde blitt bedre om personen var et par skritt lengere unna. Tror det ville gjort godt ved at skyggen kom litt unna den mørke forgrunnen. Jeg er også litt forvirret rundt dine balanseproblemer, føler det ble litt mye, men finner ikke noe galt med at det er slik, er jo en god effekt i seg selv. Den gyldne isen er herlig å se på, du fant et godt motiv, og bildet er veldig bra i mine øyne. Føler at hele verden sklir av gårde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu