Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196264} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut-Inge J.
Fasinerande ansikt. God plassering i bilderamma, men kanskje du burde ha fått med heile øyreringen. Trur også eg ville ha lyst opp augene ein smule.
Flott fotografi!
Kurt S.
Enig med Knut-Inge`s bemerkninger.
Ellers fungerer utsnittet fint. Et fasinerende/spennende bilde og ansikt.
Skulle gjerne likt å vite hvilken person dette er. Hvilken stamme etc.
Det er slikt man blir sittende å lure litt på når man betrakter et bilde som dette. Det blir vel imidlertid litt utenom selve bildekritikken. Det er jo bildet som teller og noe skal man jo lure på -:) At et bilde pirrer nyskjerrigheten er bra!
Mvh Kurt
Mari W.
Dette likte jeg virkelig, spennende ansikt med et flott uttrykk. Liker også det tette utsnittet. Flotte farger, men jeg lurer på om jeg ikke ville ha dempet dem enda litt til. Det spørs vel helt på smaken.. Du er dyktig, fortsett slik! :)
Nina R.
utrolig vakkert :)
Chr. G.
Takk for kommentarer. Øreringen, ja, den har vært inn og ut flere ganger, har mer å gå på, men jeg endte altså opp med en kutting av den ytterste og å gi litt mer rom på andre siden, synes dette ble den beste løsningen. På nykalibrert skjerm er bildet forholdsvis mørkt, slik jeg vil ha det, og jeg er tilbøyelig til å være enig at øynene kunne være lysnet noe. Bildet er et lite utsnitt fra en ellers begredelig prestasjon. Forøvrig samme ''modell'' som i bilde nr. 213942.
Espen A. I.
Spesielt, nært og veldig flott bilde. Synes du har gjort en god jobb mht komposisjon - men kanskje litt trangt og lite. Flotte farvetoner.

mvh Espen
Eirik H.
Eksotisk ja, men eg synest ikkje uttrykket på kvinna er noko særleg. Det ser ut som om ho mysar, men kvifor veit eg ikkje. Avtrykket (eller kva det er) i panna er interessant, men det er òg alt. Nei, det forrige biletet ditt av denne kvinna var mykje betre :)
Avsluttet .
Spennende ansikt, men kunne ønsket meg øyekontakt..! Lov til å spørre hvor det er tatt..?

EnNaH
Chr. G.
Takker for nyttige innspill. Mysing, ja det er mulig, kanskje er hun i ferd med å vurderes fotografen med et kritisk blikk. Forøvrig enig i din sammenligning med forrige bilde, EH. Jovisst kan du spørre, HH,hun er fra grensetraktene kina/vietnam. Øyekontakten finner jeg dersom jeg legger godvilja til, øyestillingen kan nok forvirre litt ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu