Bildet inngår i albumet Ansikter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Heidi Helene S.
Hei Chr.!

Her har du noen fine farger og kontraster, og jeg liker også godt komposisjonen.
Men det er ikke til å komme forbi at bevegelsesuskarpheten er av den irriterende typen. Øynene mine vil bare ikke i lengden.
Espen A. I.
Dette synes jeg fungerer. Får store assosiasjoner til Østen. Bra ansiktsuttrykk og vellykket bruk av lukker

mvh Espen
Arne S.
Igjen et bilde med ''feeling''. Jeg liker den frekke presentasjonen som bryter alle skoleriktige ''regler''. Ingenting er skarpt - bildeflaten er ikke balansert - hun går ut mot venstre, i mot leseretningen - utbrent bakgrunn - og kapping av hatten/sirkelen.

Bildet formidler et uttrykk og en stemning som treffer mageregionen. Forklaringer er unødvendig - det bare ER slik. Hånden og fingeren løfter bildet og skaper en balanse - tross alt.

Bra!



Hans Jacob H.
Frekt og stilig, mye takket være hånden og fingern som peker inn i det negative rom. Kanskje du da kunne kjøre løpet helt ut og fjerne toppen av hatten i samme slengen. Grepet hun har om hattebremmen ser ellers litt ''dannet'' ut, og gir assosiasjoner til en frue av det mer ''kondisjonerte'' skiktet, om jeg kan si det slikt.
Retningen på damen er riktignok mot leseretningen, men retning på den viktige fingern er derimot ''riktig'' vei, og leder blikket rett ut i tomrommet på høyresiden. Men det spretter straks tilbake igjen, og gir en slags underlig rytme i bildet.
Takket være fingern.
Chr. G.
Takk for kommentarer! Det er interessant å lese at andre enn meg finner ''noe'' i denne teknisk begredelige presentasjonen og at det også funderes litt rundt komposisjonen. Fint å høre at det treffer mageregionen din, AS, - konkretiserbart eller ikke. At uskarpheten kan avstedkomme ubehag er jeg med på, jeg har selv lurt på om det er i meste laget, men kom fram til at det var akkurat passe og at det tekniske er mindre viktig her. Øyekontakt og det at komposisjonen er slik den er er nok vesentlig, men skal ikke begi meg ut på en analyse utover dette. Og når du sier det, HJH, så får jeg også inntrykket av en som vet å føre seg i de høyere lag, etter alle kunstens regler, og liker å demonstrere det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu