Astrid
Min datter på 7 stilte villig opp til fotografering på en skitur i dag... :) Synes selv at mesteparten av håret må med. Hva med uttrykket? Må barn smile på bilder? Synes vel ikke det selv. Her ser hun kledelig tankefull ut, synes jeg.
Bildet inngår i albumet JENTENE MINE :-) - Denne serien viser bilder av jentene mine - Astrid på 9 år, Anna på 7 og lille Andrine på 3 år.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-21 23:27:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus digitalt kompaktkamera, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_115708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ritva F.

Liker dette! Nei, barn må ikke smile på bilder :o) Enig i at håret må med! For et praktfullt hår!
Ritva :o)
Tone B.

Heisann Hege,

Barna er jo ikke alltid smilene og en gang fanger vi de i et smilende øyeblikk en annen gang alvorlige. Synes ikke de alltid må smile - det kan lett bli tilgjort også da. Synes det er viktigere at de er naturlige. Du har fin blikkontakt her og jeg liker også utsnittet du har valgt. Og ja, det flotte håret må være med! Synes dette ble et fint bilde av jenta di!

mvh Tone
Helge H.

Heisan..
Synes du har tatt et bra bilde av din datter. Og jeg er enig med de andre her, hun må ikke smile. Kanskje hun er litt sliten etter skituren.. :)

Jeg synes imidlertid at bakgrunnen i bildet er forstyrrende. Valget av brennvidde og bruk av blender når bildet taes hadde trollig løst det. Jeg har lastet ned bildet og prøvd å ''blure'' bakgrunnen litt i Photoshop samt også å gjøre hele bildet litt skarpere. Etter min vurdering gir det bildet et ''løft''.

Mvh Helge H.
Anya K.

Du har fått svar på spørsmålene dine ser jeg.. Flott bilde. Men enig i at det er litt forstyrrende bakgrunn.. =)
Hege J.

Takk for raske tilbakemeldinger!

Jeg tok mange bilder av Astrid i dag. Hun smilte fint på mange og var velvillig som bare det, men jeg valgte allikevel dette siden jeg likte dette uttrykket så godt. :)

Har ikke innstillingsmuligheter på mitt kamera, men ser at bakgrunnen kunne vært annerledes. Får se hva jeg kan få til i PS, som jeg nettopp har begynt å lære meg... ;)

Mvh Hege
Stine J.

Hei Hege. Flott bilde av datteren din dette. Du har fått god blikkontakt og har en fin fargegjengivelse. For et nydelig hår! Enig i at det må være med. Bakgrunnen er nevnt, men det har du fått råd om ovenfor.
Fortsatt god helg til deg!
mvh Stine
Janne L.

Jeg er enig med det som er sagt tidligere anngående hår og bakgrunn. Fint bilde.
Janne
Inger Lene H.

Fint bilde dette her. Enig med deg i at uttrykket hennes er fint! Jeg syns derimot ikke at bakgrunnen er så forstyrrende...liker v#1 best! ;)

-il
Kay R.

Greit barneportrett dette... Barn må selvsagt ikke smile nei... Ditt forrige bilde har jo nok smiling for dine neste 50 bilder. he,he....!!! Synes bakgrunnen ødelegger en del hær. Gror inn i lag med lua i tillegg til at den trekker oppmerksomhet fra motivet ditt... Dette ble jo bedre i versjon 2, men æ ville nok ikke valgt hvit bakgrunn med en slik lue uansett...
Et søt bilde totalt sett..

MVH Kay:-)
Sidsel A.

For et fantastisk hår - fint at du ikke har kuttet det bort - og uttrykket er godt fanget. Foretrekker så absolutt versjon 1 her. Den er ikke mer forstyrrende enn at den gir en fin bakgrunn til et vinterportrett. Du kunne sikkert ha laget et tettere utsnitt av ansiktet også, men det kan du vel gjøre i en annen sammenheng.
God lørdagskveld.
Hilsen Sidsel
Hege J.

Takker for oppmuntrende tilbakemeldinger! :)

Personlig synes jeg bakgrunnen passer til et vinterbilde, men ser at meningene er ulike, og det er jo bra! ;) Liker jobben som HH gjorde også, men synes originalen gir et mer naturlig inntrykk.

Ha en fin søndag ettermiddag alle sammen!

Mvh Hege
Christine Ø.

Fint portrettbilde av herlig jente. likte nok versjon #1 best. I versjon #2 blir kantene av jenta nærmest ''flytende'', og hun går i ett med bakgrunnen. Jeg syntes det skillet mellom skarphet og uklarhet burde være mye sterkere.

Christine
Karianne H.

Hei Hege!
Jeg tror jeg er enig med Christine ang. bakgrunnen. Vil nok foretrekke v#1 jeg også!
Et nydelig bilde av jenta di - så naturlig og friskt. Dette har du vært heldig med.

Karianne :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu