Her har eg lånt studioet til pappa:)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11438} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Heidi-Beate L.

Hei Birgitte
Jeg synest absolut du skal låne pappas studio oftere for dette behersker du i aller høyeste grad. Skikklig bra bilde. Likte oppstillingen, uttrykket, fargetoenen og hele greia. Begynte selv som fotograf fordi at jeg har en pappa som er det, så jeg lånte også studioet av og til. Fortsett med det du også. Bergum e d Sogndal navn?
Rhae M.

Veldig bra, enig med HBS...fortsett å lån studioet. Vi vil se mer..!!
Eneste ankepunktet teknisk sett måtte være at du kanskje skulle ha hatt litt ''større'' lysområdet, slik at ikke hennes venstre albue forsvant i mørket, men ble mer som den andre... Bittelitt mer rom/lys i verkant, for å letter kunne skille håret fra bakgrunnen kunne kanskje også være noe...
Knut
Birgitte B.

Takk for kommentarar:) K.S: på originalen er lyset heilt fint, og det såg heller ikkje slik som dette ut i Photoshop, men når det kom på nett var det som om lyset ''forsvant''! veit ikkje kvifor dette skjedde...

HBS: Jo, er frå Sogndal:)
Carsten A.

Fint portrett, måtte se på det i PS (og gjorde en forsiktig oppletting av de mørke mellomtonene).

At nettleseren viser bilder mørkere enn ønsket (og mørkere enn i PS) er det mange som har erfart. Dersom du leser ''Tips til innleggelse av bilder'' i menyen til venstre, er problemet kort behandlet der med tilråding om et enkelt botemiddel.
MVH CA
Birgitte B.

Takk for tips! Prøvde dette, men syns framleis ikkje det vart bra nok, det er langt ifrå originalen... men det må ein kanskje leve med??
Carsten A.

BB: Nei, ingen grunn til å leve med det, men denne filen var nok særlig vanskelig å bearbeide. Det kan skyldes opptaket, scanningen eller etterbehandlingen - noe må ha ført til at de mørke mellomtonene er blitt borte. Lønner seg kanskje med et nytt scan?
MVH CA
Avsluttet .

Udemærket, flotte farver !


Mange Fotohilsner
http://www.rene.asmussen.as/
Merethe W.

Nydelig bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu