Bildet inngår i albumet Svalbard -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_220744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Mandy Christin P.
Dette var skikkelig stilig! Bildet er skarpt og får frem formasjonene i fjellet på en fin måte. Snøen ligger fint over fjellet og hjelper til med de vakre konturene og linjene..
Jeg ville nok klart med foruten steinen i forgrunn, men ellers et fint motiv som du fanger bra!
Mvh Mandy
ingebjørg fyrileiv g.
Flott bilde av denne nydelige naturen. Fargene er fine og komposisjonen er ikke langt fra bra. -jeg er enig med Mandy ang. steinen. Den tar oppmerksomheten. Jeg tror jeg ville ha kutta over steinen og noe i toppen. Flotte farger og en fin speiling.

hilsen ingebjørg
Odd E. k.
Hei Atle!

Et flott bilde igjen fra vår øy ute i nordishavet. En stor fjellkjede der snøen er med på å fremme linjene i fjellet. Spennende med breen som snor seg ned i vannet. Fjelltåken er med på å gi stemning og gjør det til et spennende bilde. Speilingen i vannet er flott.
Den mørke steinen i forgrunnen må klones bort, da den har en liten betydning til bildet. Den er helt svart og uten konturer og vil av meg bli betraktet som et fremmedelement. Et utsnitt over steinen vil gjøre dette bildet til et severdig bilde. Et flott komponert bilde uansett med klare fine farger.

Mvh

Odd E.
Leif G.
Flott, bilde, Atle, og nydelig speiling i sjøen! Det med fjerning av steinen i forgrunnen er sikkert et poeng selv om den tross alt ikke sjenerer særlig da den er såpass mørk.
Kjell Sigurd S.
Herlig natur der oppe! Bildet bringer frem bilder fra en tur dit for noen år siden. Får lyst til å dra tilbake. Hovedmotivet er fint fanget i et bra lys. Støtter kommentarene om steinen i forgrunne. Vet ikke om det er nødvendig med kloning, jeg tror jeg ville valgt å kutte over den og på den måten lage et panorama ut av dette. Et fint og severdig bilde fra et spennende landskap.

Kjell S
Nils G.
Jeg fanges også av slike flotte naturbilder, det skaper liksom ro i sjela. Panorama-formatet passer jo supert for slikt.
Jeg liker at du har fått med steinen i forgrunnen med bølgene rundt, det skaper en fin dybde.

Nils
Atle Q.
Takk for innspill!
Er nok litt usikker på om steinen skal bort eller ikke, grunnet dybde som Nils er inne på ....
mvh Atle
Gunnar H.
La steinen være i fred! Den har et komposisjonsmessig poeng. Uten denne blir bildet ''flatere'' og ikke like spennende som med. Nok et flott Svalbard-bilde, Atle!
Gunnar
Fredrik E.
Flott landskap, men steinen satte prikken over i`en for min del.(skapte mer dybde i bildet også). Så lenge leve steinen. Fredrik Ekren
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu