Skarv på vrak
Utstyr
  • EOS 20D
  • EF 28/1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_108503} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Tom R.

Hei Kjetil.

Ja det var det et Nordlysbild fra deg også.
Et greit bilde, men til Nordlysbilde å være så syntes jeg
forgrunnen forstyrren vel mye her. Mye lys som tar alt for mye av oppmerksomheten. Men ellers så er det et flott bilde.

Tom:)
Marius F.

Nok et nordlys bilde her på dotten, men et flott et. Likte veldig godt fasongen/formen på nordlyset. Mye lys fra byen som gir en fin speiling i vannet.
Marius F.

Veldig bra idé, men enig i TR at lysene i forgrunnen blir noe dominerende. Sikkert fullt mulig å tone ned lysene i PS, om du ikke insisterer på å ha det slik. ''Oimara'' gjør seg fint i bildekanten!

Mvh, MF
Kjetil S.

Hei og takk for kommentarer.

Tom da, dette er jo et bilde av sovende skarv på et vrak. At nordlyset forstyrret i bakgrunnen fikk gå for denne gang.
Å bare ha nordlyset med blir jo forøvrig fort kjedelig.


Ha en fin kveld.

K:-)
Inger-Lise S.

Vakkert bilde med flott nordlys og lekker speiling!
Ditt forrige bilde er også et som faller i smak, men skal ikke bosette meg under bildene dine:) Men fine er de!

Mvh Inger-Lise
Frank K.

Go kveill!

Skarv, kor? :)

Veldig mye lys i fra øya, men likevel en *greit* utnyttet situasjon. Det hadde bare vært helt genialt å funnet skarv på dette vraket og latt disse stå i slhuett mot et Nordlys over feks Ringvassøy. Og i høydeformat hadde man vel også unngått de groteske lysene..
Daniel M.

Hehe ja det var jo litt synd at det nordlyset skulle smyge seg med på bildet ;)

Må si meg enig at mange av nordlysbildene blir veldig ensidige og da er det greit å 'piffe' de litt opp som her med å kombinere med flere elementer. God bruk av vraket, eller nordlyset - ja bra either way!

-Daniel-
Bjørnar Leithe B.

Flott motiv fra Tomasjordnes. Synes du har fanget Stillheten under polarhimmelen til tross for all by og larm som skjuler seg i belysningen.
Riktig bra :-))

mvh Bjørnar
Tone B.

Enig med Daniel Mikelsen her. Nordlysbilder er jo flotte da og ofte kan nordlyset være et motiv i seg selv. Liker det du har gjort her - flotte speilinger i sjøen - fint innslag med vraket og at nordlyset har sneket seg med på en flott stjernehimmel er jo bare ekstra bonus. Likte dette!

mvh Tone
Jan R O.

Heisann. Ja, nå er tiden igjen kommet for utekvelder! Synes vraket forstyrrer litt det samme gjør all speilingen (lyset) som jeg synes blir litt for voldsom. Nordlyset er heller ikke det helt ''store''. Men det kommer sikkert mange nye sjanser utover.
Hilsen Jan
Odd Tore S.

Hei!
Det ble vel litt mye på en gang her? Jeg sikter egentlig til vraket, som delvis går opp i bakgrunnen og ender opp som en mørk udefinert forstyrrelse. Skarvene??
Men jeg leser 20D, og forstår godt at du klør i fingrene etter å få prøvet den. Så da kommer det uungåelige spørsmålet som sporer av bildekritikken: Hvordan er erfaringene dine til nå, spesielt: Er det noe som ikke funker etter forventningene? Har 300D selv, men føler at den klemmer på tærne i enkelte situasjoner (styring av blitz, bare ett ratt, mørk søker, fokuseringsproblemer, LCD som er best egnet til å se på histogrammet, ...), selv om jeg nok er mer fornøyd enn mange av dens kritikere synes at jeg burde være.
Ditt høstblad er forresten fortsatt sort rektangel.
Odd Tore
Kjetil S.

Hei og takk for kommentarer.

Jeg synes vraket passer godt inn i bildet og kan ikke se at den eller speilingene er forstyrrende. Disse ''lys mot nordlysbildene'' er utrolig vanskelig og nærmest umulig å klare å få til i utgangspunktet, uten hjelpemidler. Å dempe lysene i PS så det ser HELT unaturlig ut, som en finner versjoner av her på foto.no, er ikke helt det jeg mener med nattbilder. Hadde jeg gjort det ville jeg lagt det under manipulasjon eller iallefall skrevet det i underteksten.
Dette var imidlertid et av de første bildene av nordlyset med mitt nye kamera.
Det er mulig at jeg er litt morgengretten og sur pga. en skadet hånd, men jeg synes det begynner å bli vel mange faste rammer her på dotten og folk virker mer opptatt av å kommentere de tekniske manglene enn å prøve å se innholdet i bildene. Pass dere for å ikke bli blaserte og blinde for det kunstneriske og for innholdet!!! Det er mange nesten geniale bilder her som ikke får en eneste kommentar, rett og slett for at folk ikke vet hva de skal skrive. Noen bilder jeg kommer til klarer jeg ikke å formidle det jeg vil si og legger ikke inn kommentar siden det bare blir patetisk. Iallefall tenker en fort slik.

Det er ikke like lett bestandig å stå alene med sine meninger, men det hjelper på selvfølelsen og ''egenutviklingen'' i lengda.

Nei nå ser det virkelig ut som om jeg er gretten....

Takk for meg.

Ha en fin dag.

K:-)

Jonny E.

Hei igjen Kjetil

Skikkelig tale det der, sånne skulle det vært flere av...
enig i at det e lett og gå i flokk og eg e vel ingen unntak der selv om eg
prøver og lage nokken ''irriteranes'' komposisjona en gang i blant.
Eg kommentere jo ofte det tekniske, men prøver også og bruke haue...

Eg har enda ikke tatt et enaste nordlysbilde, men det blir vel etter hvert.

Det her ser eg ikke på som et typisk nordlysbilde, men som et nattbilde kor nordlyset fungerer som en bakgrunn, du har jo valgt tittelen kor vraket og skarvan fremheves og da bør de vel være der...
Eg har ofte anbefalt folk og dempe lysan på nattbilda, her trengs det ikke,
at lysan kan tåle en liten opskarping e vel mer min smak....

Ha en god dag

. JonnyE
Kay R.

Hærlig å se Kjetil.. Bra eksponert igjen.. veldig severdig..

MVH Kay:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu