Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_373050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anne Kari Berg K.
Hei,

fin komposisjon og et veldig uttrykksfullt øyeblikksbilde. Gratulerer med brukerportrettet, forresten. Syns bildene dine er valdig fine - klassiske reportasjebilder på sitt beste (minner meg litt om noen av bildene til Rune Eraker - det er ment som kompliment).

AK
Tom T.
Har sett på bilde mange ganger,da er det noe med dette bilde, som tiltrekker min oppmerksomhet. Bilde er flott levert.

Finner ikke noe utsette på dette.

TomT
Roger H.
Veldig bra komponert. Uttrykksfullt og veldig bra s/h toner. Likte dette med en gang. Det som gjør bildet så bra er også avstanden til personen bak.
vh Roger
S. N.
Takk for kommentarer, alle tre!
AKBK -Eraker, ja, det tar jeg ikke ille opp, tvert imot ;-)
Mvh Silje
Thomas R.
Dette bildet uttrykker mye livsglede. Veldig bra fanget! Komposisjonen er kanskje litt kjedelig?
Stig Børre E.
Bildet er uten tvil knakende godt. Smilet på guttungen nærmest kameraet er nerven i bildet. Holdningen til gutten i bakgrunnen er også et viktig bidrag. Fine gjentagende former. Mitt ene ankepunkt er at jeg syns det blir for tett beskåret til venstre.

StigB
S. N.
Takk til TTR og SBE også!
Komposisjonen er ikke optimal, som dere begge påpeker. Jeg har litt å gå på på begge sider av guttene, synes jeg å huske, og bør kanskje hente opp originalen igjen.
Espen A. I.
Synes bildet fungerer svært godt. God tilstedeværelse, men akkurat for trangt på venstrsiden.

Espen.
Sverre H.
Hei SN, er fortryllende smil på denne gutten. Godt fanget. Komposisjonen er som noen nevner noe trang, men det plager meg ikke nevneverdig.Synes det er med å føre blikket mot hovedmotivet.

Gratulerer med kjempe fint bruker portrett!

Sverre.
anders s.
god kveld silje
hadde sansen for dette bildet
likte godt den tette beskjæringa på personen i bakgrunnen
passelig bruk av dof
enkelte av elementene på stranda (tang) forstyrrer kanskje litt av "renheten" i bildet,men det er bare småpirk fra min side
mulig jeg hadde kutta litt i bunnen og til høyre,men jeg er jammen meh ikke helt sikker:-)
ha en flotters fotohelg
mvh anders
Chr. G.
Jeg synes du ofte treffer bra på disse reiseskildringne(?) hva angår komposisjon og formidling av situasjoner, men noe som slår meg er gråtonene du velger å presentere de i. For meg framstår de ganske flate, i retning ganske "kjedelige". I dette tilfellet tror jeg det er den kontrastløse, kjedelige gråfargen på den omfangsrike bakgrunnen (himmel/strand) som reduserer trykket i bildet og på en eller annen måte anonymiserer det hele. Litt mer trøkk takk.
S. N.
Hei,
EAI -Ja, skal se litt på utsnittet, kanskje har jeg litt å gå på
SH - Takk :)
AS - Er ikke så keen på å fjerne ting som alt er med, men kan se litt på utsnittet, selv om jeg ikke tror jeg vil noe tettere på. Kanskje en kvadratisk versjon vil fungere.
CG - Jeg lurte på om ingen skulle kommentere at bildet var litt vel grått... Så det selv da jeg var innom fra en annen maskin. jeg er ikke helt stødig i etterbehandling, det er det nok bare å innrømme, spesielt bilder med mye mellomtoner som ikke går an å kjøre i knallhard og detaljert shv sliter jeg litt med, og det hjelper nok ikke at jeg pt ikke har noen kalibrert maskin. Dette er noe jeg prioriterer å jobbe mer med, og jeg tar gjerne imot tips til litteratur (selv om det vel handler like mye om å trene seg på å "se" hva som er bra, og å øve øve øve, som å lære seg teknikker)
Ha en god helg
SIlje



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu