for rotete?
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334972} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Chr. G.
Muligens framkaller kuttet av foten og posens plassering litt for nær mannen en følelse av rot og tyngde mot venstre. Det er også en del annen ''gladrot'' her, farger og elementer så det monner som jeg synes fungerer på et vis noe i retning ''don't worry be happy''.
Tove H.
Her er det ikke mannen jeg først og framst ser, men den morsomme benken og den store hundeposen (ligner). Ser friske farger og en passende skeiv vinkel. Lurer på om posen er gjenglemt, sammen med Donaldboken. Kutt er det nok av , så hvorfor ikke en sko eller to... Morsomt bilde!
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Rotete ja - men ikke i den grad at det ødelegger nevneverdig.
Morsomt motiv, liker at bildet bærer preg av å skutt fra hofta.

StigB
Tom T.
Har sett på bilde noen ganger, hvorfor det? Må være hundeposen/de forferdelige fargene, som gjør det.

TomT
Steinulf L.
Masse fine detaljer og fullt av liv. Et bilde til å bli i godt hum ør av. Her bør intet kuttes bort.
Dag T.
Litt mye for meg. Særlig bakgrunnen forstyrrer mye. Dette er nok et tilfelle der mindre dybdeskarphet kunne ha hjulpet til med å isolere det fine i situasjonen.
S. N.
Takk til alle som har tatt seg tid. Ser at kommentarene spriker omtrent like mye som mine egne tanker om bildet. Jeg husker at jeg plagdes med å velge både vinkel og utsnitt da jeg tok det (det er faktisk ikke skutt fra hofta selv om det er tatt fra den høyda) og etterpå har jeg tygd endel på om jeg burde gjort noe annerledes. Og hva i så fall. En mindre dybdeskarphet, som DT sier, hadde nok ryddet opp bak der. At flere av dere synes dette funker sånn noenlunde, trass sine åpenbare svakheter, er bra, da er jeg ikke helt ute og sykler når jeg blir litt sjarmert av denne behattede mann med hundepose ;) Hilsen Silje
Torbjørn V.
Det eneste som gjør dette rotete for meg er fargene...ellers mener jeg at komposisjonen er god, uttrykket til mannen er kostelig - dvs. du har trykket på utløseren i riktig øyeblikk - hundeposen gir grunn til å undre seg...han må da ha en utrolig svær hund? Kunne også tenkt meg bittelitt mindre dybdeskarphet for å isolere mannen fra bakgrunnen.

Personlig kutter jeg ofte både her og der - er det noe poeng i å ha med hele hatten eller hele foten? Alle vet jo at de er der utenfor rammen...

Absolutt bestått,-)

Mvh Toby
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu