Øyeblikket
Utstyr
  • canon Eos 10 D
  • 28-80 L USM 1:4
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er ikke bearbeidet. Har ikke brukt blitz. Hånholdt kamera. 800 iso.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger397
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Trond H.
Er jo heller koselig dette, bra at gutten har ein litt annan positur enn jenta. God kontakt med begge. Du kan evt vurdere kvadratisk utsnitt.

På min skjerm er det litt gulstikk (tror eg) i hudtonene, og det verkar også som det er litt støy i sengestammen, noko som sikkert har med isoen å gjere. Ein liten runde i NI hadde kanskje gjort seg.

MVH TH
Heidi Anita R.
Hei Trond Husebø. Hva er NI for noe?
Ellers, takk for kritikk :=)

Hilsen Heidi
Trond H.
NI = Neat Image

Et søtt lite program som riktig brukt fjerner større deler av uønsket støy

http://www.neatimage.com
Marion N.
Eg kan ikkje seie at støyen i bilete plagar meg, men eg kunne godt vert foruten gulstikket. På slike innebilder kan det vere ein fordel å måle kvitbalansen manuellt, men dersom du har bildet i RAW format har du også muligheten til å fjerne det etterpå. Ellers likte eg bilete godt, fin blikkontakt og ryddig bakgrunn:-)

Mvh Marion
Heidi Anita R.
Hei Marion. Jeg har mulighet for å fotografere i RAW, men må jeg kjøpe et eget program for å få frem bilder fotografert i RAW. Får ikke bildene frem når jeg laster de ned. Setter stor pris på svar på dette spørsmål.

Takk for kritikk:=)
Dag T.
Litt høy nusselighetsfaktor, men ellers et OK bilde. Plusspoeng for at du ikke har brukt blits

Gulstikk er nevnt. I tillegg ville jeg brukt en refleks-skjerm (hvit plate, plate dekket med krøllete aluminiumsfolie e.l.), til høyre for å lette opp litt på den siden. Nå er den ene siden av ansiktene litt for mørke.
Heidi Anita R.
Nusselighetsfaktor? Ja, jeg forstår hva du mener. Synes det er morsomt at vi på foto.no har ulikheter som kan inspirere til nytenkning. Derfor er det helt ok at du, Dag Thrane, synes dette ble for søtt. Takk for kritikk:=)
Marion N.
Hei Heidi! Eg trur du skal slippe å kjøpe eit eiget program for å sjå bilete i RAW format. Når eg kjøpte min 20D fulgte det med eit eige program som leser desse filene og som også konverterer dei til JPEG eller TIFF slik at du kan åpne dei i andre program. Det fulgte sikkert med eit slikt program til ditt kamera også, og om du ikkje har det kan kanskje nokon andre svare deg på om dette kan lastast ned gratis frå nettet. Lykke til!

Mvh Marion
Erling K.
Et koselig barnebilde! Det går fint an å justere vekk fargestikket, selv om bildet ikke er tatt i RAW. Last bildet inn i PhootShop eller et tilsvarende program. Der er det flere muligheter til å justere fargetonene. Også om bildet er tatt i JPEG.

Mvh Erling.
Oddvar T.
Uttrykkene hos barna griper meg. Veldig godt fanget. De virker rolige og trygge - uten standard-smilet når et kamera kommer frem. Det litt kornige forsterker den myke stemningen. Dominansen av varme toner passer så godt til settingen at jeg er ikke sikker på om jeg ville justert det særlig mye.
Progerammene for å se og behandle RAW-filer for Canon som følger med 20D heter EOSViewerUtility og Digital Photo Professional.
Carsten A.
Koselig, men litt høy nusselighetsfaktor er påpekt. Det samme gjelder for gulstikket.

Konverteringsprogram for Canon 10D RAW-filer er nevnt. DPP (Digital Photo Professional) kan lastes ned fra nettet (det kommer jo til stadighet oppgraderinger), prøv:
http://www.canon-europe.com/Support/Patches/dpp/


MVH CA
Ritva F.
Veldig godt søskenbilde! Nydelige unger! Enig i det som er sagt om gulstikket.
Ritva :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu