Alice i Eventyrland II
Bilde av Alice (liten og usikker til høyre) og store noen (husker ikke hvem) som er den som framtrer som autoritær og sjef ..
Utstyr
  • Rollei SL-35
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker?s
  • FilmtypeKodak EliteChrome200
  • Nei
  • AnnetFrihåndsbilde tatt fra den ene enden av scenen for å skape størrelsesforskjellen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten A.

Jeg ser på diskusjonssidene at JG klager over at han ikke får kommentarer til bildene sine, så det er kanskje på sin plass å rette litt på det.

Uten tittel og nærmere forklaring i undertittel hadde det ikke vært lett å finne ut hva hensikten med bildet er. Vi ser knapt et eneste ansikt, og vel slett ikke noe ansiktsuttrykk. Teknikken her er vel heller ikke særlig god, stativ, ettbensstativ kanskje, kunne nok hjulpet. Som nå faller det etter min mening gjennom ved at bildet, uten forklaringer, omtrent ikke forteller noen ting. Store deler av billedflaten er også tomme.

Frihåndopptak i svakt lys fra opptreden kan ofte by på tekniske vanskeligheter. Likevel er det alltid resultatet som må bedømmes uansett om oppgaven har vært teknisk krevende.
MVH CA
Johan G.

Ja her kunne jeg ha ventet til hun snudde ansiktet, det er sant. Jeg har faktisk nesten samme bildet, bare at det er skarpt og at hun snur seg mot bildeflaten. Mange takk for kommentar. Skal se om jeg får knødd meg til å scanne det andre bildet og bytte det ut, hvis det går ann ?
Kinehw h.

Det hørtes ut som en god idè Johan. Du bare legger inn det nye bildet og sletter det gamle; veldig enkelt!!

Jeg liker komposisjonen i bildet, ellers må jeg si meg enig med Carsten i de fleste av hans punkter over. Bildet er også noe lyst på min skjerm!

Få se det andre bildet da!!!
Mvh Kine
Johan G.

All bildeflate skal ikke ha noe spennende i seg. La det være sagt.
Jeg tror faktisk at dette bildet forteller alle noe, selv slik det er nå. Tenk litt ekstra godt etter. Så forteller det noe. Men det er ingen blomst.
Carsten A.

Igjen forsøker JG å overbevise andre om at bildet egentlig ''forteller alle noe''. Etter min mening er hverken slike utsagn eller dette bildet særlig vellykket, det forteller lite eller intet uten tekstlige tilleggsopplysninger (den visuelle formidling har altså sviktet), og, fortsatt etter min mening, bildet er svakt rent teknisk, herunder med store tomme flater. Jeg tror JG står seg på å vurdere de kommentarer han får istedetfor å argumentere for at kommentarene egentlig ikke er treffende. Men hver sin lyst, selvsagt.
MVH CA
Johan G.

Akkurat der er jeg og du ganske så like Carsten. Jeg burde kanskje ta kritikk annerledes, men det skal da også noe til for å overbevise meg. Jeg har aldri sagt til noen at alle mine bilder formidler alle noe. Og når jeg la tekst til dette bildet, jo så var det nettopp fordi bildet ikke sier stort uten tekst.

Er det forstått ?

Store deler av bildeflaten er tom !
Audun S.

Bildet sier faktisk noe selv om ikke noen ansikter vises eller selv om ikke underteksten hadde vært der. Personene bruker da et tydelig kroppsspråk.

Teknisk (og motivmessig) kunne det selvsagt vært bedre. Stå på, du har siikert mye å lære av andre fotografer (inkludert CA), og mottagelighet for konstruktiv kritikk er en god egenskap å ta med på veien.

mvh ausj (medlem i ''tekniske onanisters forening'' sitat hentet JGs innlegg til bildet ''Blå trapp'' av CA....ha-ha den var god!
Johan G.

Jeg har en version av samme bildet, bare med ansikter, og jo den er meget bedre. Ikke det at jeg er uenig med deg hva gjelder det med kroppspråk. Takk for konstruktiv kritikk.

(forøvrig koster det 10,- kroner å være med i klubben)
Audun S.

Hva kvalifiserer til å få lov å melde seg ut av klubben?
mvh ausj
Johan G.

Vel Audun, du har jo ingen bilder, og da kan du vel ikke være med. Nei men tanken som ligger bak når jeg sier det er at som oftest, så snakkes det om å beskjære en halv millimeter på den ene eller den andre siden.

Er vi ikke mer forskjellig enn det når vi tar bilder ? Er det det ene som opptar oss når vi tar et bilde.

Forøvrig så må en gjøre seg fortjent til å være med i klubben, og jeg kan ikke se at du har gjort det ettersom du ikke har lagt ut noen bilder. Kom fra nå av ikke med uttalelser som sier det mottsatte ''Ausj''! :)
Carsten A.

Jeg tror fortsatt at JG står seg på å kommentere bilder fremfor personer, men jeg skal ikke kaste flere perler akkurat nå.
MVH CA
Carsten A.

PS. Andres bilder, var det!
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu