Høst #3: Ved Bekkumsetra en tidlig høstmorgen
Bildet inngår i albumet Skilikampane om høsten - Snaufjellet et sted i nærheten av Vinstra, i enden av Øldalen i Gudbrandsdalen i Bekkums rike. Bilder av stort og smått i denne vakre høstnaturen, med vakker utsyn til alle kanter.

Fikk anledning til å ta en langhelg der i fineste høstfargetiden. Er takknemlig for den opplevelsen.
Utstyr
  • Canon 10D
  • Sigma 12-24mm 1:4.5-5.6 DG HSM EX
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeDigital raw ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_157559} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Vakker høststemning. Er litt i tvil mht. juletreet til høyre, men ser jo at det bidrar til å skape en ramme. Fint slepelys.
Espen A. I.

Fantastisk bilde! MEN himmelen er utbrent og treet til høyre forstyrrer. Uansett du har et veldig godt utgangspunkt.
André M.

Fin stemning. Ville nok hatt litt mer av treet til høyre for å få litt mer harmoni i billedflaten. Nå ble det litt snauhogst ;-).

Utbrent himmel, javel. Men av og til er lyst bare lyst. Som her.
Stig B.

Takk for kommentarer. Ser at det er ulike synspunkter når det gjelder treet til høyre. Kan være enig i begge, er føyelig sånn :-)

Når det gjelder himmelen så var dette ved en soloppgang der himmelen får det intense lyset som bare slike situasjoner kan gi, og derfor plages jeg ikke av å legge ut den lyse himmelen, for det var sånn jeg oppfattet det med øyet også.

Stig
Ketil K.

Mangler litt av treet til høyre ja. Men fine farger og lys i fjellet nå. Ville brukt bracketing for å få mer detaljering i himmelen. Lysnet skyggepartiene noe og øket kontrasten en smule i deler av bildet.
Kurt S.

Tror nok jeg ville beskjært bort det treet til høyre.
Ville beskjært slik at det akkurat forsvinner.
Låven danner da en fin motvekt mot trærne til venstre og bildet får et mye roligere preg. Stille høstmorgen.
Kan forestille meg hvordan det er å stå her på en fin høstmorgen som dette.
Stille, fredelig, litt kald luft og med flott natur og fine farger hvor du enn ser.
En fin opplevelse skulle jeg tro.
Flott lys, flotte høstlige fargetoner og fin høstmorgenstemning.
Vakkert!
Mvh Kurt
Odd E. k.

Flotte fine høstfarger. Fint med motlys enkelte ganger, slik som her. Fikk da frem grastustene tydeligere, noe som kvikker opp bildet og gir det mer liv. Bakgrunnen er veldig bra på venstre side mens himmelen og horisonten over høyløa er utbrendt. Bildet er noe diffust, noe som skyldes motlyset, men gir en fin stemning. Grantreet som så vidt stikker frem i høyre bildekant må beskjæres bort eller at meir av treet må frem i bildet. Et fint stemningsbilde allikevel.
Per Harald O.

Nydelig høststemning!

Himmelen tar litt mye oppmerksomhet, vil beskjære kun litt i overkant!
ingeborg w.

Jeg har sittet og tittet gjennom flere av bildene dine og synes de er veldig fine, hundebildene også, kanskje mest det av hunden i lyngen, gir meg en ekte tur- og fjellfølelse og jeg synes ikke du skulle dratt mer i spakene. Men dette... Et vakkert motiv, myd nydelig lys og farger og god dybde, god komp. Jeg ville croppet vekk grantreet til høyre og en del av himmelen, til rett over trærne på venstresiden.
Stig B.

Takk for hyggelig hilsen. Stedet er veldig trivelig også, det er der jeg har tatt lavskrikebildene mine, og det er utgangspunkt for turen der deet er tatt bilde av hunden i høstterreng. Jeg kan være enig i dine beskjæringsforslag.

Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu