Noen er over alt...
Har du lagt merke til at noen folk ser du uansett hvor du drar hen?
Var ute og ruslet i skogen i dag, og kom over disse gutta her. De myste litt mistenksomt på meg, men lot meg fortsette videre....
Min første sammensetning av flere bilder. Er ikke helt fornøyd. De utbrente partiene i himmelen er åpenbare, men synes også det er litt uskarpt. Hvordan kan jeg gjøre det bedre??
Utstyr
  • EOS 20D
  • Sigma EX 15-30 F3.5-4.5
  • Brennvidde15mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker0,4s
  • FilmtypeISO100 raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger456
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159076} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jan Erik B.

Veldig artig idè! :)
Vet ikke akkurat hvordan du har gjort dette, men jeg syntes det er rimelig bra gjennomført. Noen av figurene ser mer manipulert ut ann andre. Kanskje det hadde vært en idè å ikke lage så mange utgaver av personen. Jeg tenker spesiellt på den bakerste av dem.
Ellers var det et ganske morsomt bilde å se på! :)
Avsluttet .

Jeg regner med at dette er et selvportrett ? I så fall må du være særs kritisk til hvor du plaserer deg i forhold til hvor du fokuserer. En god ting vil være og ta ut referansepunkter som er lett gjenkjennelige når du skal plasere deg. Ville også gått opp noen hakk på iso`en for å få større dybdeskarphet mtp blender. Stativ bør være stabilt og fjernutløser bør benyttes. Når det gjelder utbrent himmel kan jo de filtera som har reddet mest utbrente himmeler i verden funke, Lee filter system, det er vell anvendte penger!
Reidar T.

Hei Birger.

Hyggelig å se kjente fjes her på dotten.
Morsomt bilde du har satt sammen her. Skummelt å treffe på så mye ''kjentfolk'' på skogstur:)
Som AH sier, så er ikke alle utgavene av deg helt i fokus som nok skyldes valg av blender.
Artig bilde.

RT
Birger H.

Takker for gode tilbakemeldinger. Lært noe nytt i dag også. Enig med det dere sier angående fokusering. Spørs om jeg ikke skal prøve det neste gang.
Andreas: Det filteret du nevner, er det digitalt og benyttes i bearbeidingen av bildet eller er det filter man bruker på objektivet?

Birger
Sverre H.

Hei igjen Birger. Har jobbet en del med det samme. Hett tips er boken Digital fotografi i praksis skrevet av Magnar Fjørtoft! Der finner du mange gode tips. Også om dette. Artig bilde. Håper du koste deg når du satt oppi buska der..hehe..(om det er deg da).
Birger H.

Takk for tipset Svein. Skal sjekke den ut!!
Sverre H.

Hvem er Svein forresten? (Hehe) Når det gjelder skarpheten skal ikke det skyldes sammensetningen, er orginalene skarpe skal det uansett bli bra. Har du brukt layermask?
Thomas M.

svein er det samme som sverre, skjønner du ikke det da :P
kult bilde forresten.

mvh thomas mørch
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu