Stine & Amanda
Bildene er tatt i forbindelse med reklame for klær, for motebutikken Mi@Bao hvor jeg jobber ved siden av studiene.
Utstyr
  • Minolta dimage Z1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger1030
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140795} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Christer S.

Flott bilde, liker at begge modellene har samme utrykk det gir ett bra helhets inntrykk. Hvis jeg skal sette fingeren på noe ville jeg ha droppet jakken hun blonde holder i hånden. evt fått den mer ''med'' i bilde med ett annet utsnitt?
Avsluttet .

Nja.. Bakgrunnen er ikke særlig pen, og stjeler i tilllegg for mye av fokuset. Ville valgt en annen bakgrunn, eller hvis du vil bruke denne, gått lengere vekk fra modellene og brukt litt tele og på det viset fått bluret ut bakgrunnen litt, gjerne i kombinasjon med lavere blendertall.

Modellene er jo kjempeflåtte, men hun til høyre (Amanda?) ser det ut som om har munnen igjen og kjevene fra hverandre. Be henne åpne leppene. Litt tenner er ofte lurt å ha med, da ser det ikke ut som om hun tygger på noe.

Mvh,

PEter
Stine Merete F.

Hei! Jeg valgte denne bakgrunnen fordi jeg synes den slitte gamle veggen ville gi en bra kontrast til de unge fine jentene, samtidig som den duse brunfargen går godt til det rosa i klærne. Er enig i at jakken hun holder i hånden blir litt halvveis, enten burde den vært helt med eller ikke i det hele tatt. Takker for kommentarene!
Stine:)
Hans Henrik F.

I mine øyne ser da dette bra ut. Flotte modeller med samstemt uttrykk. Det er jo relativt viktig å få oppmerksomhet på klærne også og det klarer du fint, mener jeg. Bakgrunnen er ikke ødeleggende i mine øyne, men det er klart at det kanskje henger litt sammen med hva slags ''omgivelser'' bildet kommer i. Slik bildet står alene her, funker farger og alt fin-fint.
Erik Krum H.

Heisann, fine modeller, enig med Peter, hun til høyre ser ut som hun kveler en gjesp. Bakgrunnen, regner med at dette er en butikk som fører ungdomsklær. Ville prøvd å finne en skaterampe, disse er svært ofte tagget også. Dette i kombinasjon med litt ''bluret'' bakrunn som nevnt tidligere tror jeg hadde truffet bedre.

EKH :)
Stine Merete F.

Hei! Takker for kommentarene - godt å få litt hjelp da det er første gang jeg prøver meg på denne type bilder. Har lagt ut et nytt bilde fra samme pootak med en annen bakgrunn nå.
Stine:)
inger renate m.

Syns ikke veggen ser så veldig gammel ut. Syns heller veggen ser ut som en nyspikra vegg som ikke har fått på malingen sin ennå. Tror bildet hadde funka bra med en faktisk gammel vegg, og da ordentlig gammel. Nå er det ikke alle som har laftehus omkring, men et gammelt laftehus med mørkbeisa treverk ville jo vært en perfekt gammel vegg, og gitt kontrast og dermed fremhevet de rene rosa fargene.

Hadde vært kult å sett forslaget med skaterampe som bakgrunn, som Erik kom med.

Det ser ut som om jentene har benka seg inntil veggen og titter ut på festen. (en assosiasjon jeg fikk) Men jentene skal da være festen i en reklame. Mener da jeg.

BH-en til jenta til høyre i bildet viser. Eller skal det være sånn? Og er enig i at munnen burde vært annerledes, ser ut som om hun har noe i munnen hun ikke blir kvitt. Hun ser veldig ukomfortabel ut, noe den andre jenta ikke gjør. Og da blir det enda mer tydelig. Vær ikke redd for å snakke til modellene dine, og sett de på plass der de tar seg best ut. Det er din jobb som fotograf at personene bildet ser bra ut.

Liker lyset. Kan se for meg at dette er reklame. Det er tydlig posering. Nå spørst det hvordan reklamebilder man ønsker seg da. Og det er jo den som bestiller reklamen som bestemmer.

Dette var pirking.

-IR-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu