Utstyr
  • Canon eos 30
  • tokina 300mm /2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger581
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_62855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jarle A.

Hvor sitter skuddet?
Hans Olav S.

Hei Erik

Da jeg så thumbnailen så trodde jeg først at det var en hare. Men nå ser jeg at det er en elg :)

Fin skarphet og fokus på elgen, selv om forgrunnen og bakgrunnen er uskarp.

Vet ikke helt, men det fungerer slik du har gjort det, for da kan man konsentrere seg om hovedmotivet i fred og ro, uten å bli distrahert...

Skjøt du den bare med kameraet, eller brukte du geværet etterpå?

Mvh
Hans Olav
eirik a.

Dette er sarek elg,stedet hvor elgen er og blir svær. Mye pga. at det i 1909 ble ulovlig med jakt innenfor sareks grenser.Elgen har fått god tid på seg til å vokse og føre de gode genene videre,,+ skyter bare med kamera..

Til J.A. er ikke helt sikker på hva du mener,men om det er skarpheten du kommenterer skjønner jeg det,,på det originale bildet ligger skarpheten riktig, men pga. en dårlig flatbed scanner syntes jeg ikke resultatet blir overbevisende og bildet virker ikke 100 % skarpt.

Mvh Eirik A
Stig B.

Enig med HOS, skarphetssonen fungerer godt ved at det utenforliggende ikke stjeler oppmerksomhet. Flott bilde av skogens konge.
Mvh Stig
Jonas L.

Flott elgbilde!
mvh JL
Lars Olav T.

Plasseringen av det minst uskarpe passer godt. Synes desverre at elgen er litt for ullen og gror litt for mye igjen i det mørke. Bakgrunnen er fin, komp. likeså. Bildet fortjener en bedre scanner:-)

Mvh. Lars
Kenneth P.

Ett skikkelig skann av bildet i en filmskanner gjør susen. Flott bilde hvor det meste stemmer.

mvh Kenneth
Carsten A.

Helt enig med KP her - skarphetssonen er fint plassert, og komposisjon, lys etc. ser meget bra ut. Hele bildet skaper inntrykk av skikkelig gjennomtenkt og godt utført naturfoto!

Virkelig synd at dette er vist scannet med flatbedscanner, for det kan umulig gi full rettferdighet til noe som ser ut som et skikkelig topp-bilde. Selv de aller enkleste og billigste filmscannerne er flatbedscannere totalt overlegne når det gjelder høykvalitetsopptak som dette. En høyst brukbar filmscanner skal du få ny for 4-5.000 (f.eks. Minolta Scan Dual III), og det er mye svært bra ute på brukmarkedet, med litt hell skal en kunne få meget bra saker (gode nok til proff-bruk for 1-2 år siden) til nesten halvparten av den summen jeg antydet.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu