Hjortebrunst
Det går mot slutten av årets travleste tid for kronhjorten. Men ennå kan en enkelte steder oppleve brøleaktivitet. For en naturfotograf er kronhjorten en av de vanskeligste og spennende dyrearter som finnes i Norsk fauna. Og det bildemessige resultatet står sjelden i forhold til innsatsen. Dette er noe helt annet enn å fotografere halvtamme reinsbukker i Forelhogna.
Utstyr
  • Canon EOS 40 D
  • EF 300/2,8 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430771} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Terje S.

Kan skrive under på at dette er noe av den vanskeligeste og mest tidkrevende fotoformen en kan bedrive.Flott bukk i fint kystmiljø.

Terje
Svein Ove L.

Flott kronhjort du har her. likte det at den brøler.
mvh SO
Robin J.

Flott bilde av en art jeg aldri har sett men forstått at er vanskelig å fotografere.Mvh RJ
Monika Frisvold V.

Hei
Dem høres godt når dem brøler..En lyd jeg faktisk måtte venne meg til og sovne av som barn...Å det var ikke alltid like enkelt :)
Majestetisk og flott er kronhjorten du har fanget i et fint miljø...
mvh monika
Magnar L.

Takk for fine kommentarer fra dere. At det høres godt når hjorten brøler er sant. Kronhjortens brunstbrøl er vel en av de råeste lyder som finnes i Norsk fauna.
Magnar
Jan Inge K.

Velkomponert hjortebilde som fanger villskapen i hjorten.. og ellers viser det (typiske?) miljøet i hjorteskogen..:-)
Vidar L.

Her er det flere dager siden det var slutt på brølinga og dermed også den mest intense fotoperioden min i løpet av året - føler meg faktisk litt sliten nå, på samme måte som de store bukkene! :) Hjort er vanskelig, men derfor også svært utfordrende og morsomt når en får det til, og her har du fått det til! Bildet viser en prektig bukk i et flott og typisk miljø. Meget velkomponert, men likevel noe forstyrrende med deler av den uskarpe furua i forgrunnen.

hilsen Vidar
Magnar L.

Takk for nye kommentarer. Når det gjelder den uskarpe furua i forgrunnen er jeg helt enig. Men slik er det ofte når en posterer på hjort, den kommer sjelden akkurat der du ønsker. Men derfor er fotografering av hjort ekstra spennende og utfordrene. Bare det å få bilde av en brølende kronhjort er en stor tilfredsstillelse.
Magnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu