Kunst eller hærverk?
betongelvebredder er jo heller ikke alltid så pent...
Bildet inngår i albumet Langs Sagelva - Sagelva, som har sitt utspring langt inne i Østmarka og renner gjennom Strømmen og ut i Nitelva, er unik. Elvas rike historie omfatter et industrieventyr, som knapt noen annen elv i Norge kan oppvise maken til. Over en tid på rundt 400 år, fra ca. 1550 og fram til 1960, var elva viktigste kraft­kilde for 20 sagbruk, 3 møller og annen tre- og stålindustri. Dette skapte grunnlaget for utviklingen av Strømmen som tettsted.

Vil du vite mer om Sagelva, kan du gå hit:http://home.no.net/sagelva/
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon NIKON 70-200 mm f/2,8 G-AFS ED-IF
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131853} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Thomas M.

Synes det var stilig jeg!
FLotte kontraster her hvertfall!


mvh Thomas Mørch
Stine J.

Grafitti kan være fint i noen sammenhenger, har sett endel vegger hvor grafittikunstnerne (kan vel kalles det?) har fått tildelt hver sin plass. DET har blitt veldig bra. Men, de fleste plasser i byene blir det mest tilgrising dessvere og det viser manglende respekt for offentlig og privat eiendom. Noe jeg ikke har sansen for.

Bildet ditt; Fine kontraster men er litt usikker på utsnittet. Litt mye rot alle veier liksom. ;-) Må tenke litt på den.

God påske til deg!

mvh Stine
Kai Frode G.

Om det er hærverk eller kunst var litt vanskelig å vurdere fra denne vinkelen. Det gjelder både broen og grafittien...
Jeg blir ikke helt klok på utsnittet på bildet, det blir litt for mye greiner.
Avsluttet .

Dette kunne ha vært knallbra med en annen billedvinkel. Det blir for mange forstyrrende elementer her. Ellers artig med gammel industrihistorie og ''prosjektfotografering''. Grafitti er kunst på sitt beste, men etter min mening ofte hærverk.

Mvh
ARVE
Anniken S.

Først svar på spørsmålet...... Delvis hærverk..... Jeg er enig at betong ikke akuratt er direkte sjarmerendes, men det er heller ikke denne taggingen.
Folk som slenger igjen signaturen sin på denne måten er i mine øyne ikke kunstnere. Har sett mange fine tegninger på vegger rundt omkring. Det skulle ha vært mer organisert tagging slik at vi kunne dekorere de kjedelige betongveggene, men da gjerne med noe annet enn bare en signatur.
Så til bilde. Jeg tror det ville ha vært fint med en kutting i toppen, ned til rekkverket på broen. Det blå skiltet tar litt for mye unødig oppmerksomhet.
Ellers en grei presentasjon av et høyaktuelt tema.
May-Lise L.

Jeg mener det er forskjell på tagging og grafitti. Sistnevnte kan jo være meget kunstnerisk utført, mens tagging må regnes som vandalisme. Det du har avbildet, er vel mest grafitti :) Ellers hadde nok motivet kommet bedre frem hvis du hadde gått nærmere. Bildet kunnet vært tatt på høykant, hvis du ville ha med broen. Da slapp du ''rotet'' rundt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu