Vinterstillhet
Bildet inngår i albumet Langs Sagelva - Sagelva, som har sitt utspring langt inne i Østmarka og renner gjennom Strømmen og ut i Nitelva, er unik. Elvas rike historie omfatter et industrieventyr, som knapt noen annen elv i Norge kan oppvise maken til. Over en tid på rundt 400 år, fra ca. 1550 og fram til 1960, var elva viktigste kraft­kilde for 20 sagbruk, 3 møller og annen tre- og stålindustri. Dette skapte grunnlaget for utviklingen av Strømmen som tettsted.

Vil du vite mer om Sagelva, kan du gå hit:http://home.no.net/sagelva/
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Nikkor 70-210 mm 1;4-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_120777} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Janne L.

Helt stille er det ikke, jeg kan høre elva sildre.
Dette er slikt vi ser når vi går tur langs en elv. Det ser så bra ut der og da, og når vi kommer hjem så ser vi mye rusk og rask på bildet. Og det tar seg ikke bra ut.
Janne
Inger Lene H.

Litt mye kvister, skulle ønske meg litt mer av treet på venstre side var med. Men idyllisk ser man for seg at det var! ;)

-il
Øyvind A.

Dette virker for tilfeldig. Motivet må reindyrkes om det skal fenge.
Ø.
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Det som forstyrrer meg litt er det som kommer i snøen til høyre; kvisten og ''hullene''. Men ser for meg at det kan bli litt dumt å fjerne det med tanke på speilingen. Men resten liker jeg. Syns stråene i nerkant er bra med, speilingen fin og treet og grenen passe med.
Tom A. T.

Fire nesten like store horisontale flater blir litt for mye til at jeg får roen med dette bildet, men motivet har absolutt potensiale.
mvh Tom T
Hans-Einar O.

Sitter også igjen med en følelse av at du kunne fått mere ut av dette.
Blir litt for statisk og et ikke helt velvalgt utsnitt.

mvh Hans-E
Ann F.

Hvis det ikke hadde vært gresstuster og kvister i sneen på hitsiden av vannet.
Hvis det ikke hadde vært gresstuster og kvister i sneen på bortsiden av vannet.
Hvis vannet hadde vært blåere.
DA hadde det vært en rolig fin vinterstemning. Nå blir det mest rot.
Sorry, Steinulf, men det ble for mye av det jeg ikke ville hatt med og for lite ro over bildet for meg.
Mvh Ann
Torbjørn K.

Jeg er enig med øvrige kommentarer at dette rett og slett blir for mye rot. Jeg tror at et utsnitt helt nede til høyre kunne fungert, dersom du kapper like under snøen og til høyre for bjørkegrenene. Synes også lyset er litt flatt og kjedelig her. Desverre.

Torbjørn
Roger K.

Hei hei Steiulf!
Ser det ikke skulle være enkelt. Tror enkle grep her har løftet bilde fler hakk. Nå vet jeg ikke hva du ha å ta av, men kutte bilde i toppen ca 1,5 cm. Lagt til tilsvarende i bunn samt fått med hele tykkelsen på buska i bunnen. Noe smårusk som blir kan lett klones bort. Litt synsing komposisjonsmessig og ikke sikkert du er enig. Men slik er det nå på begynnelsen av vinteren at mye stilker og gress stikker opp hist og pist og har sin sjarm i naturbilde.

Takker deg for kontruktive og ærlige kommentarer på mine bilder gjennom året som er gått.

Ønsker deg og dine et godt nytt (foto) år.

Mvh RK
Liv Anette T.

Fin vinterstemning og speiling, men kanskje litt mange detaljer. Det er på en måte vanskelig å feste blikket på noe her.

Mvh Anette

Godt nyttår!!
Avsluttet .

Hei
Synes det forrige elvebildet var litt bedre, siden det er litt mye rot og litt lite farger. (overskyet..?) Kanskje en annen vinkel og ikke så tett utsnitt ville hevet motivet, evnt tettere utsnitt for å få bort noen elementer.

PMN:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu