Stryk
Bildet inngår i albumet Langs Sagelva - Sagelva, som har sitt utspring langt inne i Østmarka og renner gjennom Strømmen og ut i Nitelva, er unik. Elvas rike historie omfatter et industrieventyr, som knapt noen annen elv i Norge kan oppvise maken til. Over en tid på rundt 400 år, fra ca. 1550 og fram til 1960, var elva viktigste kraft­kilde for 20 sagbruk, 3 møller og annen tre- og stålindustri. Dette skapte grunnlaget for utviklingen av Strømmen som tettsted.

Vil du vite mer om Sagelva, kan du gå hit:http://home.no.net/sagelva/
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger223
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Stig B.

Fikk ikke helt tak på dette bildet av en eller annen grunn. Tror det er vinklene som gjør det. Er vant til å tenke horisontalt vann med vertikal foss. Tror kanskje det er fordi du står ovenfra og tar bilde ned mot fossen. Fine vårfarger.

Mvh Stig
Avsluttet .

Fint motiv du har her. Litt enig med SB at det er ett eller annet med bildet som ikke stemmer. Lurer på om det kan være lukkertiden. Den er litt for stor til å fryse bevegelsen i vannet helt mens den er for liten til å la vannet se diffust ut.
Jeg tror bildet hadde blitt bedre med en lenger lukkertid.

mvh Tor
Ulf R.

hm, liker bildet, men enig med de over vedr. lukkertid. 4-8 sekunder pleier å gi en fin effekt åp denslags, alt ettersom.

/ulf
Marina R.

Dette er et typisk bilde fra deg!

Liker det, et vakkert utsnitt av naturen!

marina
Odd Tore S.

Fin bekk med småfoss i uvanlig vinkel.
Vannet rant i flere retninger før jeg skjerpet blikk og konsentrasjon. Ok for meg at vannet er såpass skarpt, moten tilsier noe annet, men hvorfor la seg diktere av den?
Det ser ut som om du har fått en sprut på frontlinsa, ref. uskarp lys blob 1/3 fra topp 1/3 fra h bildekant.
MVH
Odd Tore
Avsluttet .

Liker vinkelen, men vannet blir litt ''skarpt.'' Enig med Ulf angående lukkertid, men du kan kanskje ikke stille lukkertiden manuelt på ditt kamera?

MVH Stian Håpnes
Bjørn H.

Greit nok Steinulf, men er nok litt usikker på kompet og vinkelen ...

Bjørn ;¤
Fred S.

Fin liten naturdetalj; som etter min smak bærer litt or mye preg av Neat Image. Du skriver jo at du er hektet på denslags for øyeblikket, og jeg går gjerne med at bildene blir pene på en litt ''glatt'' måte. Innrømmer også at jeg var hektet på softing til de grader i en periode, men ting skifter...
Liker det til en viss grad....

vh fred
Inger-Lise S.

Et bilde helt etter min smak.Fin komposisjon av et vakkert lite stykke natur.Fine farger og fin effekt på vannet.Har du brukt softing her,har du vært lett på handa,syns jeg...Passe lett.

mvh Inger-Lise
Nils L.

Et pent bilde. Men føler det mangeler ett eller anna i forgrunnen.
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu