Sebastian
Kom med tilbakemelding, ønsker ris og ros.
Utstyr
  • Canon 1Ds mark II
  • 24-70 f 2,8
  • Brennvidde58mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger575
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131899} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas M.

Her har du virkelig greid å fange denne vakre lille gutten på en særdeles fin måte! Likte dette!!
God bruk av både skygger og lys, skarpheten var også flott!


mvh TM
Ole Birger S.

Et meget vakkert portrett av gutten. Jeg har selv en gutt som fyller 3 år om noen dager. Jeg har prøvd at ta slike portrettbilder av ham, men det har jeg ikke klart ennå. Han sitter ikke stille et eneste sekund, og vil slettes ikke bli fotografert. Var bananen en belønning for å sitte modell? Bananen var ihvertfall med på å heve bildet. Dråpen på haka synes jeg også er et pluss. Bilet blir liksom ikke for ''perfekt'' på de måten. Eneste minus etter min smak er skyggen fra og under haka kanskje, men er ikke helt sikker. Skyggen er jo med på å fremheve dråpen. -olebig-
Knut-Ivar J.

Takk for kommentarene

Dette bilde er ikke tatt i studio, det er tatt hjemme i stua. Hane er heller ikke oppstilt som modell, han gikk rundt med en banan. I ett uoppmerksomt øyeblikk plystret jeg på han og han snudde seg mot meg. Da fyrte jeg av 8-10 bilder, og her er ett av dem. Er enig i at skyggen er for hard, liker heller ikke den hvite prikken på nesen hans.
Ole Birger S.

Godt tips det med plystringa, men det går neppe mange flere ganger. Dette var iallafall et blinkskudd av de skjeldne. -olebig-
Roger K.

Hei hei Knut-Ivar!
Herlig øyeblikke du har fanget. Oppstilling trengs ikke når resultatet blir som her, ekte og naturlig. Den hvite prikken fikser du enkelt om det skulle føles for.

Fortsatt god påske

Mvh RK
Inger-Lise S.

Et meget bra portrett,dyktig presentert. Et godt uttrykk og fint blikk. Og så blå øyne! Fine hudtoner og en passende, flott bakgrun. Jeg liker hvordan modellen glir over i bakgrunnen.
Fortsatt god påske
fra Inger-Lise
Hege E.

Det var et flott bilde av et vakkert barn. Øynene stråler. Fine farger og detaljer. Et barn sånn som barn er - ikke tilgjort på noen måte.
Knut-Ivar J.

Takk for kommentarene,
det gjør godt å få føling av at det jeg gjør ligger i den rette ''gata''. Portrett fotografering ligger mitt hjerte nærmes, og det jeg vil satse på. Blir selvfølgelig å fortsette å fotografere alt mulig annet også.

Tusen takk, og god påske.

Knut-Ivar
Niklas S.

Supert bilde. Hvordan fikk du fargene på øynene så klare? De klare fargene mot den meget mørke bakgrunnen synes jeg gjør det hele. :) Supert bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu