Bildet inngår i albumet materialister - ... jeg legger ikke skjul på at jeg elsker å la meg påvirke av nerdrumskolen og dens kitsch idealer..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger997
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_158697} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond H.

Det der ligna da fælt på en musikerkompis ved navn Erik Eilertsen? Kult portrett i alle fall, og med umiskjennelig egenart, det skal du ha CF...

Komposisjonsmessig sitter jo dette, flott med handa som til sjuande og sist klarer å lage nok motvekt til skyene, som streber mot høgre. Formatet gjer jo seg sjølv når ein har den blikkretninga som han har her.

Det einaste eg ikkje er heilt enig med er at toppen på skyen plutselig er litt mørk igjen, hadde vært innmari stilig om det lyse fikk fortsette heilt opp til topps. På den måten hadde du kanskje i enda større grad fått frem det litt kitschy visjonære som preger bildet i utgangspunktet :-) Det er jo noko med det, kunstneren som skal sjå forbi det trivielle og jordlige, og gi oss andre en visjon av lyset og det himmelske gjennom sin kunst (huff, forferdelig pretensiøst det såg ut på trykk da...) :-)

MVH TH
Avsluttet .

Herlig effekt på himmelen. Synes personen bør gli bedre over i bakgrunnen. Kanten blir for tydelig. Heftig kitschpreg.

Mvh
Torunn Maria H.

Hei!
Der er spennande og inspirerande å sjå på bilda dine. Alle kunstnarar har ''sin eigen stil'' blir det vel sagt, -og denne stilen har eg stor sans for.

Mvh, Torunn :)
Avsluttet .

Veldig bra! Det er noe med skyen der, hvordan den strekker seg oppover, akkurat som modellens annsikt og blikk. Liker kontrasten og fargene. Smekkertlekkert bilde! :)
Avsluttet .

Herlig, enkelt og greit! ^^
Olw H.

flott bilde!! Ser nesten ut som at skyene danner en hest, jeg synes det er fint med det skarpe skille mellom modellen og bakgrunnen.

Bra jobba!!
Håvard P.

hvordan går du frem med skyene her? de er helt fantastiske. vil du dele hemmligheten?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu