Sitter her og venter på no' godt...
Bildet inngår i albumet Småkryp - <br><p align=''center''>Macro-verdenen er fascinerende. Får litt annet perspektiv på verden med rompa i været, og linsa godt nede i graset;-)</p>
Utstyr
  • Nikon D100
  • Sigma EX 105mm 2.8 D Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger226
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_55415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
tommy e.
meget bra
Tom E. F.
Kunne godt vært den fineste flua du har møtt, hva vet jeg? Bildet synes jeg (med all respekt) ikke er av dine beste. Kanskje litt mye og ''rotete'' gress? Kanskje litt for snevert fokusområde?
mvh Tom
Eskil O.
Må nok være enig med Tom.

Eskil.
Rune N.
Enig i at her er det litt for mange elementer med. Fokus syns jeg derimot er OK, det er nesten umulig å få til større dybdeskarphet, siden dette sikkert er tatt på frihånd. Fokus sitter der det skal, på øynene.

mvh
Rune
Stig S.
Takker!

Joda, Rune, det er tatt på frihånd. Ser poenget ifht. mye gress, men syntes den satt så fint til, langt nede i gress som skulle vært slått for lenge siden....

--stig--
Arild S.
Flua sitter der den skal og øynene - med riktig fokus - står i fin kontrast til det grønne, men enig at roligere bakgrunn ville gitt mer fokus på flua.

Arild
Tom A. T.
Fin komp og suveren plassering av skarphet, men jeg må si meg enig i at det blir litt mye som fanger blikket.
mvh Tom T
Jostein M.
Fin presentajon igjen Stig. Men som nevnt tidligere blir det litt rotete. Hos meg er det også noe mørkt i skyggepartiene. :-)
Mvh
Jostein
Fred S.
På villstrå i labyrinten ? Delvis enig at de kryssende strående kan virke litt rotete, på den andre siden skaper de jo en del interessante linjer, selv om det sikkert ikke er tiltenkt. For meg er de egentlig mer et pluss enn et minus, men som sagt før: Macrokonvensjoner er ikke min sterkeste side.
vh freds
Stig S.
Takk igjen! Var fullt klar over effekten av gresset/linjene da jeg tok bildet, Fred, men tenkte vel litt som deg. Så var det det med skyggepartiene da, Jostein - mulig min skjerm er satt opp for lyst, men jeg har ingen problemer med å se detaljene i det mørke... Har bestilt ny skjerm, så får vi se om det funker bedre :-)

--stig--
Jørgen S.
nå er det vel ikke det letteste å flytte seg rundt for å finne en bedre vinkel.. fluer er tross alt ikke kjent for å sitte i ro når mennesker romsterer rundt. :)

syns det ble bra, jeg. fluen ble kanskje litt for ufokusert i bakkant, men ellers bra.
Reidun G.
Bra fanget Stig.
Bare vær glad det ikke er klegg du :-)
Reidun
a tse & s.
vakkert.

som om han/hun står midt i et slags veikryss !

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu