Utstyr
  • Nikon D70
  • AF MICRO NIKKOR 105mm 1:2.8 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger430
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153294} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Eyvind R.

Et fint blomsterfluebilde med god skarphet og fine omgivelser. Jeg synes dog at midtstillingen av blomsterflua ikke fungerte helt optimalt.. Et annet utsnitt kan gjøre bildet mer spennende..

MVH Eyvind
Lars S.

Dette var vakkert Caroline! Enig med Eivind, Kan du legge ut et bilde til som er litt beskjært, få flua litt større, og ut av senter? Tror det hadde gjort seg.
Uansett, vakkert!!
Roy H.

Dette var meget bra spør du meg. Stilrent, skarpt og med fine farger.
Mvh Roy
Camilla S.

Heisann

Dette var først og fremst stilrent og pent!
Skarpt og utrolig lekre farger.
Men det første som slo meg, var komposisjonen, føler blomsterfluen er litt for midtplassert i bildet.
Et annet utsnitt hadde gjort seg.
Ellers kjempe fint utført.

-Camilla
Tine H.

Vil rett hjem fra jobb og ut i hagen for å fotografere sommerens siste roser. Men har ingen håp om å få til noe tilnærmet engang. Dette var SUPERT. MVH TINE
Avsluttet .

Pent bilde:) Jeg personlig likte ikke helt at alt var så midtplassert, og det blei masse blomst og lite innsekt her. Mener ikke at du skal lage macro av det og kutte vekk all blomsten, men.. noe litt mer til siden og ene hjørnet kanskje(?) Ellers synes jeg det tekniske er 100%. Bra jobbet!:)
Hans Henrik F.

Nydelig bilde! Vet ikke om jeg har like mye problemer med midtstillingen som en del andre her, men det kunne jo vært morsomt å se en versjon hvor flua sitter litt lenger ned mot venstre i bildet (om du har nok blomst ute til høyre for å gjøre dette da). Jeg er IKKE tilhenger av å gjøre flua større i bildet, da nettopp blomstens former nydelige hvite farge her gjør mye av bildet for meg, sammen med den rene og litt fargesprakende flua. Flott levert !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu