Den Blå Timen (nå med etterspurt lys i lampen)
Eg har tent lampen. Det hadde vore interessant å høyra kva folk meiner om slik ''falsk'' tenning.
Arvid
Bildet inngår i albumet Nord-Jæren - Søster mi bur på Voll, og då er vegen kort til det vakre landskapet mot havet. Om eg vitjar Rigmor eller havet.. det veit eg ikkje...
Utstyr
  • Nikon Coolpix 990
  • 2x teleforsats
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6616} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Då föll den sista pusselbiten på plats,och gav full pott i betyg..för mig en godkänd ''åtgärd''..Hade gått bra med en liten,liten stjärna också..(min bild,Daggdroppe)
mvh/gunte..
Birna R.

Hvorfor ikke slå til med en skikkelig lysstråle ut fra fyret, gjerne en til hver side? Med det samme du er i gang.

Fratrekk i poengsum for min del.
Oddvar R.

OK, men det er ikkje det som gjer biletet så bra. Det er framleis lyset og dramatikken.
Carsten A.

Bildet er bra, jeg har overhodet ikke noe prinsipielt imot at autor har ''tent lampe''. Men for å unngå unødvendige diskusjoner kan du kanskje en annen gang tenne lampen før du viser bildet til andre. En annen sak er at ''tent lampe'' etter min oppfatning gjør lite fra eller til i dette bildet. Kanskje et lite minus, ettersom det ikke er umiddelbart opplagt at fyrlykten skal være synlig tent i det lysnivået som bildet formidler.
MVH CA
Ann F.

Bra bilde, både med og uten tent fyrlykt. Mulig at det, som CA sier, ikke er selvsagt at fyret skulle vært tent i dette lyset, men for meg var det det lille ekstra som hevet dette bildet over originalen.
Fyrvokteren får heller begynne på jobb litt tidlilgere...
Mvh Ann
Arvid B.

Ein annan ting: Fyret lyser utover sjøen i sektorar, og ikkje innover land der eg stod og fotograferte... Personleg likte eg best bildet slik det var. Eit bilde vert oftast ein bleik refleksjon av den opplevelsen ein får med vårt innebygde kamera, augo...
Avsluttet .

Ena sekunden efterlyser folket nåt lite extra i bilderna,nästa sekund när någon har tillfört en liten extra finess så duger det inte??Tydligen går det bra att totalmanipulera en bild men inte sätta till en millimeterstor detalj..ljuset från fyren är en liten godsak som passar bra..iden från BR med två strålar är alldeles utmärkt..
mvh/gunte..
Ronny Manuel D.

Bildet har en fin stemning, personlig liker jeg Stephen King, storm of the century, kanskje d er derfor jeg liker dette bildet så godt:) MEGET BRA BILDE!! Ronny Manuel Danielsen
Håvard R.

Veldig bra bilde. Jeg synest det fungerte bedre med lys.
Jeg satt å tenkte på om det kunne vært enda bedre dersom stranden i forgrunnen ikke hadde vist. Legg hånden over nederste del av bilde å se om det ikke blir litt råere da. Stranda ufarliggjør på en måte de kraftfulle bølgene.
Men uansett - et veldig bra bilde med et nydelig lys. Mer av dette!
Marius S.

Meget bra. Jeg liker dramatikken og stemningen i bildet. Motivet kunne lett ha blitt flatt og kjedelig, men dette er bra gjennomført.
Hans- Georg S.

Bra gjengivelse av hvordan sjøen kan ''herje'' langs kysten vår. Bra dramatikk. Likte at ''lyset'' var tent.
Avsluttet .

- her skulle jeg gjerne ha vært, dramatikk så det holder, synes jeg kan høre både vind og bølger...
- Topp bilde !
- Kunne ønske det var mitt bilde...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu