Krasj
Når ternekyllingene starter treningen/dykkingen er det ikke alltid like vakkert å se på, men det kan fort bli et ok bilde som jeg gjerne deler med andre.
Bildet inngår i albumet Ternebilder -
Utstyr
  • Nikon D100
  • det må jo være nikon sitt
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger642
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147781} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tom A. T.

Flott og annerledes bilde av en fugl jeg forbinder med elegante og sikre bevegelser. Men en gang må de vel begynne disse også ;o).. jeg så et ekorn i dag som løp for fullt over veien foran bilene min og stanget rett i ei lita rot og gjorde så en baklengs salto før den fortumlet prøvde å komme seg på bena og videre opp en liten skråning. Men kameraet var godt nedpakket i sekken dessverre.
mvh Tom T
Bjørn H.

Hehe, ja det første jeg la merke til var de friske fargene og krystallaktige vannet rundt den uheldige.
Ellers er det som Tom sier, pluss at det er skikkelig skarpt.
Og episoden av ekornet hadde jeg villt sett,hehe
Kan ikke si at jeg har sett så mange bilder av slike dyrebommerter ;o)


Christian T.

Morsomt måten du fanget vannet som ligger som et beskyttende skall rundt hodet på den juvenile. Du er jo meget god i PS med klare sterke farver (eller er det Nikonmagi?? :) Definisjonen på et godt bilde er jo at man har lyst til å ha tatt det selv, og dette er en av de!
Vegard L.

Artig. Bra teknisk. Flott at man kan se hodet gjennom vannet. Nede til høyre er det tre lyse flekker. Det er mulig at det er vanndråper, men de bryter litt med resten (pirk).
Mvh Vegard
Alexander W.

Veldig flott... supert bilde...
Teknisk helt topp... motivet helt topp..
Bra.. *andbefalt*

Mvh Alexander Wabakken
Marit B.

Helt rått!! Krystallklart og et flott ''actionbilde'', jeg bare likte det, rett og slett!
Mvh. Marit
Steinulf L.

Krystallklart og fint actionbilde.
Tone A.

Ein svært godt fanga situasjon og godt forklart. Det som eg sansa,var den vakre blåfargen, dei klare dropane og vannspruten.
Vannforma etter det mislukka dykkeforsøket er heilt spesielt. Vannsplasjet er forma som eit fjell, som står som ein trekant. Og den nye vannforma fortset rundt fuglen og det er skarpt rundt fuglehodet. Flott spegling i det fløyelsmjuke vatnet. Den kvite vinga og fuglen, er flott kontrast til alt det blåe. Eit kjempeskarpt bilde!
-Tone-
Ketil K.

Flott og fargerik undervannsaction her. Selv om det nok er en voksen terne - (ungternene har sort nebb) er dette et morsom eksempel, hvor ternehodet ser nesten glassert ut.
Nils B.

Takker for hyggelige kommentarer KK: Denne gangen tar du nok muligens feil. Terna er helt klart fra årets kull. Nårtid den regnes for voksen har du helt sikkert bedre greie på enn meg.
Hans Henrik F.

Voksen eller ikke - dette var knallbra! Det som slår meg først er hvor krystallklart vannet er og hvor skarpt hele bildet ble (også flott med dråpene som er frosset på den raske lukkertiden). De to ingrediensene sammen med perfekt timing gjør dette virkelig severdig!
Ketil K.

Ja for bildets del spiller alderen på ternen ingen rolle. Et flott og originalt ternebilde uansett. Jeg er ikke ekspert og har slått opp i Gyldendals fugleguiden. Du har helt rett, dette er sikkert en ungterne, den har bare mørkt overnebb, men rødt undernebb. Beklager feilen, og godt at du ikke gir deg!
Ketil M.

folott dette, skarpt som fy, kutt det litt i toppen??
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu