Hammer Smashed Face
Ett bilde jeg tok til Blood Red Throne CD-en ''Monument of Death'' - Er ganske fornøyd med resultatet. For flere slike bilder: Kjøp CD'en! :)

(http://get.to/bloodredthrone)
Utstyr
  • Nikon F-801
  • Sigma 28-80
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeFuji 200 ISO
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1004
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_23229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Haiman A.

Stilig.

::Haiman::
lars morgan k.

Svært bra bilde

vennlig hilsen
Lars Morgan
Nils L.

Svært disgusting bilde

vennlig hilsen
Nils
Erlend M.

Sykt bilde, men bra gjennomført :) Hammeren ser litt for ''limt på'' ut.
Loke H.

dette syns jeg rett og slett er et forferdelig bilde! teknikk og alt det der gidder jeg ikke kommentere for jeg er mer interessert i hva DU som fotograf velger aa vise til folk. det har rast diskusjoner her om sensur av bilder fordi barn har adgang til disse sider.... jeg skjonner ingen ting! hegres bilder sensureres men dette er helt ok?
Sir Jon T.

Man sensurerer da ikke kunst...
Jarle A.

KUNST?????????????????????
Marius J.

Om dette er kunst vil jeg ikke begi meg ut på- Bildet synes jeg er enkelt, men effektivt. Aldri hørt gruppa, men tipper den heller til det agressive, noe dette bildet passer til. Ville flyttet teksten opp i et av hjørnene.
Ellers greit nok, men altfor rett på sak !
Frank Jakob E.

Er det lov å spørre om hvordan du laget blodeffekten og gjorde modellen så bleik,men allikevel klarte å beholde den blå/lilla fargen som ga et realistisk preg over det hele?
Sir Jon T.

Ja, det er lov. Modellen er nok naturlig bleik.. Og blodsølet er noe så enkelt som ca. 1 liter EKTE blod vil helte over ham... Ganske bra eller hva? :)
Aleksander J.

Dette har jeg også vært gjennom...
Sjekk ut hjemmesiden min:
http://home.no.net/showcase/gallery/death&violence/ve...ted01.html
Andreas J.

Hammer Smashed Face ja...kul sang, kult bilde. Men det mangler liksom litt sår i ansiktet. Sjelden at det blir så mye blod uten noen form for skader...spesielt hvis det blir gjort som i sangen...

''The sledge my tool to torture.
As it pounds down on your forehead '
Nils B.

Enig med meg selv. Dette er muligens, ja ka ska eg sei. Har mista lysten til å skrive mer. All respekt for de som liker dette, men jeg kjøper Ikke dette.
NBH
Avsluttet .

Kaller du det kunst, så er det kunst. Derfor synes jeg bildet var utrolig spennende. Det kunne være interessant og eksperimentert litt mere med akt rundt et slikt 'tema' med blod og død. Jeg har holdt på litt i motsatt retning enn hva du har her, med undereksponeringer, men som Frank Jakob Eik over lurer på, hvordan har du fått til dette? Jeg er ganske amatør og det hadde vært fint og vite litt om framgansmåtene du har brukt! Godt jobba Knut!
Sir Jon T.

Jeg liker ikke å bli kalt Knut jeg...
Avsluttet .

Knut..!? oioi beklager beklager !!
Godt jobba Jon!
Lise B.

Billig og uoriginalt forsøk på å oppnå oppmerksomhet. Null kunstnerisk verdi. Gjør deg selv en tjeneste og bruk slegga på kameraet ditt i stedet.
Sir Jon T.

Konsktruktivt Lise. Meget imponerende. For det første tok jeg ikke dette bildet for å oppnå oppmerksomhet, men som en illustrasjon til ett CD-cover.. For det andre, hvem er du til å si hva som har kunstnerisk verdi eller ikke? Greit nok at du ikke LIKER bildet mitt, men da kan du heller si det istedenfor å komme med masse piss som ikke hører hjemme noe sted. Takk.
Fred A.

Greit nok! Forstår hvorfor du valgte å ikke knuse ansikte på modellen.Blod får holde.

Liker å kalle deg Knut,jeg.(?)
MVH:FMA
Nils H.

Til Lise Braathen!
Legg ut noen bilder selv før du kommer med så kategoriske og stupide uttalelser.

Til JT!
Kan du si noe mer om synbolikken her? Han ser litt Jesus ut han som ligger der. Blodig trone? Trenger litt mer bakgrunn her for å forstå. Ellers er bildet pent gjennomført.
Sir Jon T.

Nilsemann...

Er vel egentlig ikke så mye symbolikk. Bildet skulle brukes til ett CD-cover hvor alle bandmedlemmene skulle være døde. Noen var skutt, noen hadde kuttet over håndleddene, og han her hadde blitt slått ihjel med ei slegge. Det at han likner på Jesus må være tilfeldig.

Blood Red Throne er da navnet på bandet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu