Utstyr
  • FujiFilm Fujica ST705
  • FujiFilm Fujinon 55mm/1:2.2
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_636733} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
tom mamen b.
+1
jeg vet ikke helt hva hun "ser ned i" - hendene sine? eller er det sigarettrøyk??? uansett ser det ut som om det er "kuttet" (ser ut som om det går en loddrett strek/linje på venstre side - skjønner???) hadde du beskåret bildet helt inn til denne streken/linjen tror jeg bildet hadde blitt bedre! noe småriper og annet småfnask har du i bildet. så skal jeg si det som er positivt: uttrykket til modellen din er - etter min mening - helt fantastisk, blir litt eventyraktig med kornene fra filmen, lyssettingen synes jeg er kjempefin, kontrasten er helt ok (du må ikke "drepe" detaljer i skyggepartiene/de mørkeste partiene mer enn som nå) - så min totale vurdering blir: godt jobba - det skal bli spennende å følge deg videre

mvh

Tom Mamen Braastad
Marie H.

Takk for kommentaren! Jeg skal beskåre bildet og legge ut en ny versjon. Hvis du tar en nøyere titt på bildet ser du kanskje at det ikke er sigarettrøyk, men et menneske i bakgrunnen,- det er noe av dette jeg liker ved bildet, mystikken rundt utrykket til modellen og personen som ser på han i bakgrunnen.

Mvh

Marie Hafnor
tom mamen b.

pinlig - pinlig (at jeg ikke så at det er et ansikt bak)....... jeg MÅ lære meg å studere bildene dine bedre - men til mitt forsvar - blir jeg "revet med" av mystikken i bildene og "glemmer" å detaljstudere - sorry! uansett Marie - du er en dyktig fotograf som ser motivene og vet å "fange" spenningen - det er bra.
gleder meg til fortsettelsen..... ;-)

mvh

Tom Mamen Braastad
Marie H.

Tusen takk for fine komplimenter! Det er faktisk ikke Så pinlig, har vist dette bildet il flere før- og da har alle trodd at det var sigarettrøyk først, og når jeg da forteller at det er et menneske,- er det jo ikke til å unngå å se=) Jeg trodde det selv når jeg framkalte bildet, men så først etterpå når jeg jobbet med det at det var mer enn så.
Skal snart legge ut et bilde som ble tatt omtrent samtidig som dette, av samme modell,- men da faktisk med røyk i bakgrunnen. Et helt annet uttrykk og stemning, mer utydelig, mer rot, kanskje mer drømmeaktig? Kanskje det bare blir fattigere presentert sammen med dette? Hvem vet.

Mvh

Marie
tom mamen b.

gleder meg til å se det Marie ;-)

mvh

Tom Mamen Braastad
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu