Stormkjøkken
Hektisk aktivitet på kjøkkenet i kollektivet ''Stormen'' før gjestene kommer.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF 17-40 4 L
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Annet1600 iso
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger653
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121788} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Anders F.
Her er et ganske tydelig fargestikk. Prøv å justere fargebalansen; jeg antar du ikke har brukt RAW. Auto color i Photoshop kan også være en mulighet. Ellers synes jeg bildet er ganske rotete og passer bedre på den veggen vi ser i bakgrunnen. Jeg ser du har tatt bedre bilder før, så fortsett med det.
Åslaug S.
Høh! Endelig et levende bilde spør du meg. Fargestikket understreker bare hybel/kollektivet. Sånne steder har rare farger.
Ditto rot. Har en fin stemning som vil forsvinne om det blir for strøkent = arrangert. Inneholder noe som de færreste bildene her har. Liv!
Tarjei V.
et skjeldent fotogent kjøkken;)

Thomas R.
Takk for kommentarer. La ut bildet mest på grunn av elementene som Åslaug nevner. Synes fargestikket skal være der. Bildet er tatt i råformat og jeg har forsøkt med flere forskjellige hvitbalanser, synes denne får frem varmen i kollektivet (hjertevarme?) best. Bildet skal være rotete, men kanskje det blir for mye til at det klarer å kommunisere effektivt. Det hadde vært interessant med kommentarer om positur og uttrykk til modellene, komposisjon og kamerastandpunkt.
Tarjei V.
Bildet er da ikke posert, er det vel? spørsmålet er vel om du knipser på rett tidspunkt? og det tror jeg du gjør, men det hadde kanskje vært enda morsommere om også jenta til høyra hadde strakt ut armen, det hadde bidratt til å understreke komposisjonen. hvis jeg skal anføre noen kritikk så må det være at jeg ikke er helt sikker på at jentene er helt komfortable med kameraet, de virker litt vel anstrengte, men det kan jo også bare være stress - det ser jo ut som om det er en del som gjenstår før gjestene kan komme.

når det gjelder komposisjon så gir oppvaskkommen og kjøkkenbordet, med sine diagonale flater, dybde inn i rommet. hadde du fotografert med svikt i knærne, ville det blitt mindre av disse flatene, men du ville kanskje kommet mer på talefot med jentene?

rotet er liv og historie, veggen med fotografier forteller fx om et selvreproduserende kollektiv som har holdt det gående gjennom generasjoner av leieboerere, uten innblanding fra huseier. Pappuret oppe til høyre peker på hvem sin tur det er til å ta oppvasken. og den lille røde saltkrukka med skjeen av tinn, minner om alle de gode middagene og et åpent hus.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu