..endeløse bryggevei,,,
Utstyr
  • canon eos 400D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger129
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567526} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Stein Adler B.

Dette var særdeles tiltalende utført, Kathrin ! Superbt "sug" i bildet, i tillegg til flott struktur i treveket. Fine farger i tillegg. Eneste er at jeg ville rettet opp horisonten. Med ønske om en fin helg !
Mvh Stein
Avsluttet .

Her må jeg bare si meg helt enig med Stein.
Spennende vinkel og uvanlig plassering av kamera.
kathrin s.

Tusen Takk til Stein og Ketil:))morro og motiverende med komplimenter og inskytelse;) Hva mener du med å rette opp"horisonten Stein?:)
mvh
kahtrin
Alf B.

Utrolig sug i ett spennende bilde liker lyset og fargetoner, er enig med Stein angående horisonten som er skjev men det retter du enkelt opp ( linjen der hav og himmel møtes skal vere i vater)

Alf
kathrin s.

Tusen takk for kompliment Alf:))ok,ivater altså,?,nei,jeg synes bilde skal være litt i "uvater"jeg,det er sånn jeg tok bilde;))))
mvh
kathrin:)
Bjarte W.

Enig med de andre. Fint sug i bildet, fine farger og flott etterbehandling. Ville nok rettet opp bilde jeg også, men det er jo smak og behag. Det skader jo ikke å prøve, og hvis resultatet blir OK kan du jo legge ut den som en ny versjon.

- Bjarte
Morten L.

Herlig struktur i veden her. Gir ekstra dybdesug i bilde. Kjempeflott fra deg!
john-arne w.

Hiver meg på de andre her, ett hærlig bilde som liksom suger øynene innover i bildet langsetter disse plankene, (ei kai)? Slik som bildet ditt er fremstilt her synes jeg det ikke gjør noe om horisonten er skjev. Jeg synes den passer inn som linje i godt selskap med disse plankene og strukturen i plankene og fjellsiden. altså som en helhet i bildet. Flotte farger som også står i fin kontrast til hverandre. synes dette var både tøft og spesielt. Bra jobba.


hilsen john...
kathrin s.

Tusen Takk guttær:))det er givende med innspill og komplimenter.Artig at du liker strukturen i veden Morten:)Og John arne,det er en brygge som smyger seg langsetter fjellet,morro at du synes bildet er bra som det er:))Og takk Bjarte for inskytelse om å rette opp,men jeg har nok ikke den "rette"redigeringsprogrammet til det gitt,,det er ikke så fæsjent det jeg bruker:)))
mvh
kathrin:)
Thorbjørn R.

Litt futuristisk stil over dette. Jo, spennende saker. Skjev horisont er ingen krise her.
Willy K.

Tøft og lekkert på samme tid :D Liker den diagonale linjen, den fine dybden og selvsagt ståstedet. Både ro og uro i dette bildet, uten at jeg kan utdype det.
kathrin s.

Tusen takk Thorbjørn og Willy,morro at dere liker det:))
mvh
kathrn:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu