Of course it hurts
... fant ut at jeg var betalende medlem her på foto.no ... det hadde jeg glemt. kanskje på tide å vise litt av det jeg driver på med for tiden?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger239
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_999713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Rune Edvin H.
Det er fort gjort å glemme slikt. Det er jo en stund siden sist du la ut et bilde her. Over til selve bildet: Jeg liker tonene og linjeføringen i de diffuse områdene. Jeg liker også sentreringen av det jeg tolker som en kvist i midten. Det er fint at tuppen er skarp, men jeg lurer på om jeg ville hatt resten litt mer ullen.
Rune
Birna R.
Dette objektivet gir ikke fotografen store muligheter til å velge noe som helst, annet enn det som kommer frem i øyeblikket. Jeg tok et titalls opptak og dette det i mine øyne hva som fungerer best.

Ellers legger jeg merke til at fDn har totalt endret karakter siden jeg sist var innom (for noe når siden), og det ikke til det bedre for å si det forsiktig. Kanskje Davids bestrebelser på "nye" fDn kan endre foreholdene, men ærlig talt tviler jeg sterkt. Dette forumets glansdager som et betydningsfullt vindu for norsk fotografi er forlengst over. Snart på tide å si opp medlemsskapet for godt?
Rune Edvin H.
Hvilket objektiv er det forresten du har brukt annet enn 174 mm f 1,7?
Birna R.
EXIF burde vise 175 mm f/1.7, men ulik programvare leser ofte EXIF litt ulikt.

Dette er et såkalt 'Enigma' objektiv som har tre forskjellige konfigurasjoner: 125 mm f/1.2, 175 mm f/1.7 og 250 mm f/2.4. Jeg bruker 125 mm-varianten mest på speilløse systemer og bruker de andre til min Df (175 mm ) eller for UV-fotografering (250 mm). Det finnes en lang serie artikler om dette objektiv-prosjektet på nikongear.com (nå fotozones.com). Jeg antar at objektivet er det eneste i sitt slag i verden med de tre oppsettene.
Jostein S.
Hei
Spennende uttrykk
Komposisjonen gjør bildet interessant
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu